FERNAND GYSEMBERG

Contactgegevens FERNAND GYSEMBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNAND GYSEMBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNAND GYSEMBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 11; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11883121 (+32-11883121) 11883121 (+32-11883121)

Fax (fax): +32 (63) 397-99-77 +32 (63) 397-99-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNAND GYSEMBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNAND GYSEMBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNAND GYSEMBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNAND GYSEMBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNAND GYSEMBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNAND GYSEMBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNAND GYSEMBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNAND GYSEMBERG
Products information FERNAND GYSEMBERG

BTW identificatienummer (tax): BE01140899658
Ondernemingsnummer: 7462158203
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FERNAND GYSEMBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNAND GYSEMBERG
(Get full report from official database of BE for FERNAND GYSEMBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNAND GYSEMBERG
Addition kinds of activities for FERNAND GYSEMBERG

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
873101. Biologisch onderzoek | Biological research
22590402. Gordels en andere basiskleding, gebreid | Girdles and other foundation garments, knit
31310105. Ornamenten, schoen | Ornaments, shoe
32719901. Architectonisch beton: blokkeren, splitsen, wisselen, scherm, enz. | Architectural concrete: block, split, fluted, screen, etc.
33410201. Goudsmelten en raffineren (secundair) | Gold smelting and refining (secondary)
34490200. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
57190502. Linens | Linens

Werken bij FERNAND GYSEMBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNAND GYSEMBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNAND GYSEMBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNAND GYSEMBERG. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers voeding te Olen of Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op hetlaatste moment wordt opgebeld.

 • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

 • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

 • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp Overijse/Hoeilaart (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

 • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

 • Werfleider infrastructuurwerken (Bouw klasse 8) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een werfleider infrastructuurwerken.


  Als werfleider infrastructuurwerken ben jij verantwoordelijk voor:
  - Coördinatie van de werven
  - Nauwe samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers
  - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten
  - Efficiënt, veilig en stipt uitvoeren van de projecten

 • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Werfreserve

  Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

 • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: DUBRUL

  Type: Flexijob

  Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van FERNAND GYSEMBERG in sociale netwerken
Look for responds of FERNAND GYSEMBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNAND GYSEMBERG. Laat een reactie achter voor FERNAND GYSEMBERG. FERNAND GYSEMBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNAND GYSEMBERG. Leave a respond for FERNAND GYSEMBERG. FERNAND GYSEMBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNAND GYSEMBERG op de google maps. Adres en contacten FERNAND GYSEMBERG
Location of FERNAND GYSEMBERG on the google maps. Address and contacts of FERNAND GYSEMBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNAND GYSEMBERG FERNAND GYSEMBERG: FABIENNE PONCELET | MACHINEVERHUUR MULRO | F. HALFOUTER ET FILS | H. VAN DE MERGEL | MEUBLES DIFRA

Other related companies as FERNAND GYSEMBERG: FABIENNE PONCELET | MACHINEVERHUUR MULRO | F. HALFOUTER ET FILS | H. VAN DE MERGEL | MEUBLES DIFRA

FERNAND GYSEMBERG is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNAND GYSEMBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01140899658. Het bedrijf FERNAND GYSEMBERG bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 11; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FERNAND GYSEMBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERNAND GYSEMBERG is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNAND GYSEMBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNAND GYSEMBERG, openstaande posities, locatie van FERNAND GYSEMBERG op de kaart.

FERNAND GYSEMBERG is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNAND GYSEMBERG, company assigned to the tax number BE01140899658. The company FERNAND GYSEMBERG is located at the address: STATIONSSTRAAT 11; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FERNAND GYSEMBERG were not found.
The main activity of FERNAND GYSEMBERG is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNAND GYSEMBERG is not available. You also can look at reviews of FERNAND GYSEMBERG, open positions, location of FERNAND GYSEMBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNAND GYSEMBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNAND GYSEMBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNAND GYSEMBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNAND GYSEMBERG, employees, financial statistics.