MEUBLES DIFRA

Contactgegevens MEUBLES DIFRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES DIFRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES DIFRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE COURTRAI 149; 7740; PECQ, België

Telefoon (phone): 69557079 (+32-69557079) 69557079 (+32-69557079)

Fax (fax): +32 (12) 435-33-78 +32 (12) 435-33-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES DIFRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES DIFRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES DIFRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES DIFRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES DIFRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES DIFRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES DIFRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES DIFRA
Products information MEUBLES DIFRA

BTW identificatienummer (tax): BE08692626953
Ondernemingsnummer: 6100677490
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MEUBLES DIFRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES DIFRA
(Get full report from official database of BE for MEUBLES DIFRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES DIFRA
Addition kinds of activities for MEUBLES DIFRA

251103. Kindermeubelen | Children's wood furniture
351102. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
509299. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec
07829903. Landschap aannemers | Landscape contractors
32290203. Optische glazen blanks | Optical glass blanks
35799906. Duplicatiemachines | Duplicating machines
51620000. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
57129903. Juveniele meubels | Juvenile furniture
87420103. Industriële hygiëne consultant | Industrial hygiene consultant

Werken bij MEUBLES DIFRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES DIFRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES DIFRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES DIFRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

Zoek naar antwoorden van MEUBLES DIFRA in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES DIFRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES DIFRA. Laat een reactie achter voor MEUBLES DIFRA. MEUBLES DIFRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES DIFRA. Leave a respond for MEUBLES DIFRA. MEUBLES DIFRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES DIFRA op de google maps. Adres en contacten MEUBLES DIFRA
Location of MEUBLES DIFRA on the google maps. Address and contacts of MEUBLES DIFRA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES DIFRA MEUBLES DIFRA: DE JONGE FILATELIST | TURBO FREINS | AUTOWINKEL | ISABEL BLOCKEEL | Elgeka BVBA

Other related companies as MEUBLES DIFRA: DE JONGE FILATELIST | TURBO FREINS | AUTOWINKEL | ISABEL BLOCKEEL | Elgeka BVBA

MEUBLES DIFRA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES DIFRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08692626953. Het bedrijf MEUBLES DIFRA bevindt zich op het adres: RUE DE COURTRAI 149; 7740; PECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 851,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBLES DIFRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBLES DIFRA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES DIFRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES DIFRA, openstaande posities, locatie van MEUBLES DIFRA op de kaart.

MEUBLES DIFRA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES DIFRA, company assigned to the tax number BE08692626953. The company MEUBLES DIFRA is located at the address: RUE DE COURTRAI 149; 7740; PECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 851,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBLES DIFRA were not found.
The main activity of MEUBLES DIFRA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES DIFRA is not available. You also can look at reviews of MEUBLES DIFRA, open positions, location of MEUBLES DIFRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES DIFRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES DIFRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES DIFRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES DIFRA, employees, financial statistics.