FELIX MATTERNE

Contactgegevens FELIX MATTERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FELIX MATTERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FELIX MATTERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE F?LIX VANDE SANDE 21; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24108311 (+32-24108311) 24108311 (+32-24108311)

Fax (fax): +32 (87) 126-64-61 +32 (87) 126-64-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FELIX MATTERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FELIX MATTERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FELIX MATTERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FELIX MATTERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FELIX MATTERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FELIX MATTERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FELIX MATTERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FELIX MATTERNE
Products information FELIX MATTERNE

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FELIX MATTERNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FELIX MATTERNE
(Get full report from official database of BE for FELIX MATTERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FELIX MATTERNE
Addition kinds of activities for FELIX MATTERNE

30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
31310201. tellers | Counters
34299900. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
62110102. Makelaars, veiligheid | Brokers, security
73229901. Aanpassingsbureau, behalve verzekering | Adjustment bureau, except insurance
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant

Werken bij FELIX MATTERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FELIX MATTERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FELIX MATTERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FELIX MATTERNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BN60

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

 • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

 • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: BABY PLANET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

 • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: HOF TER LINDEN

  Type: Flexijob

  Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van FELIX MATTERNE in sociale netwerken
Look for responds of FELIX MATTERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FELIX MATTERNE. Laat een reactie achter voor FELIX MATTERNE. FELIX MATTERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FELIX MATTERNE. Leave a respond for FELIX MATTERNE. FELIX MATTERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FELIX MATTERNE op de google maps. Adres en contacten FELIX MATTERNE
Location of FELIX MATTERNE on the google maps. Address and contacts of FELIX MATTERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come FELIX MATTERNE FELIX MATTERNE: ROGER MYLLE | Ecosem SPRL | GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL | Spax | ODYSSEE PRODUCTIONS

Other related companies as FELIX MATTERNE: ROGER MYLLE | Ecosem SPRL | GESUB.VRIJE LAGERE SCHOOL/VRIJE BASISSCHOOL | Spax | ODYSSEE PRODUCTIONS

FELIX MATTERNE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FELIX MATTERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf FELIX MATTERNE bevindt zich op het adres: RUE F?LIX VANDE SANDE 21; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in FELIX MATTERNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FELIX MATTERNE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FELIX MATTERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FELIX MATTERNE, openstaande posities, locatie van FELIX MATTERNE op de kaart.

FELIX MATTERNE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FELIX MATTERNE, company assigned to the tax number BE04823516845. The company FELIX MATTERNE is located at the address: RUE F?LIX VANDE SANDE 21; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in FELIX MATTERNE were not found.
The main activity of FELIX MATTERNE is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FELIX MATTERNE is not available. You also can look at reviews of FELIX MATTERNE, open positions, location of FELIX MATTERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FELIX MATTERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FELIX MATTERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FELIX MATTERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FELIX MATTERNE, employees, financial statistics.