ETAINS DU VAL D'OBORNE

Contactgegevens ETAINS DU VAL D'OBORNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETAINS DU VAL D'OBORNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETAINS DU VAL D'OBORNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAL D' OBORNE 11; 4690; BASSENGE, België

Telefoon (phone): 42861925 (+32-42861925) 42861925 (+32-42861925)

Fax (fax): +32 (67) 761-15-28 +32 (67) 761-15-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETAINS DU VAL D'OBORNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETAINS DU VAL D'OBORNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETAINS DU VAL D'OBORNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETAINS DU VAL D'OBORNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETAINS DU VAL D'OBORNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETAINS DU VAL D'OBORNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETAINS DU VAL D'OBORNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETAINS DU VAL D'OBORNE
Products information ETAINS DU VAL D'OBORNE

BTW identificatienummer (tax): BE09138946533
Ondernemingsnummer: 9764892578
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ETAINS DU VAL D'OBORNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETAINS DU VAL D'OBORNE
(Get full report from official database of BE for ETAINS DU VAL D'OBORNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETAINS DU VAL D'OBORNE
Addition kinds of activities for ETAINS DU VAL D'OBORNE

291102. Lichte destillaten | Light distillates
17119900. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
28999947. Stencil correctieverbindingen | Stencil correction compounds
89999905. Technische handmatige voorbereiding | Technical manual preparation

Werken bij ETAINS DU VAL D'OBORNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETAINS DU VAL D'OBORNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETAINS DU VAL D'OBORNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETAINS DU VAL D'OBORNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

 • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

 • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

 • Expediteur Export (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

 • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

  Regio: PULDERBOS

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

 • Financieel Analist (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MARTENS & BRIJS

  Type: Vaste Job

  Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

 • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

 • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van ETAINS DU VAL D'OBORNE in sociale netwerken
Look for responds of ETAINS DU VAL D'OBORNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETAINS DU VAL D'OBORNE. Laat een reactie achter voor ETAINS DU VAL D'OBORNE. ETAINS DU VAL D'OBORNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETAINS DU VAL D'OBORNE. Leave a respond for ETAINS DU VAL D'OBORNE. ETAINS DU VAL D'OBORNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETAINS DU VAL D'OBORNE op de google maps. Adres en contacten ETAINS DU VAL D'OBORNE
Location of ETAINS DU VAL D'OBORNE on the google maps. Address and contacts of ETAINS DU VAL D'OBORNE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETAINS DU VAL D'OBORNE ETAINS DU VAL D'OBORNE: Vandenberghen Interieur BVBA | R. ESTHETIEK | Nelissen L | Nicolas Deverver | LUC HERBECQ

Other related companies as ETAINS DU VAL D'OBORNE: Vandenberghen Interieur BVBA | R. ESTHETIEK | Nelissen L | Nicolas Deverver | LUC HERBECQ

ETAINS DU VAL D'OBORNE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETAINS DU VAL D'OBORNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09138946533. Het bedrijf ETAINS DU VAL D'OBORNE bevindt zich op het adres: VAL D' OBORNE 11; 4690; BASSENGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in ETAINS DU VAL D'OBORNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETAINS DU VAL D'OBORNE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETAINS DU VAL D'OBORNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETAINS DU VAL D'OBORNE, openstaande posities, locatie van ETAINS DU VAL D'OBORNE op de kaart.

ETAINS DU VAL D'OBORNE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETAINS DU VAL D'OBORNE, company assigned to the tax number BE09138946533. The company ETAINS DU VAL D'OBORNE is located at the address: VAL D' OBORNE 11; 4690; BASSENGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in ETAINS DU VAL D'OBORNE were not found.
The main activity of ETAINS DU VAL D'OBORNE is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETAINS DU VAL D'OBORNE is not available. You also can look at reviews of ETAINS DU VAL D'OBORNE, open positions, location of ETAINS DU VAL D'OBORNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETAINS DU VAL D'OBORNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETAINS DU VAL D'OBORNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETAINS DU VAL D'OBORNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETAINS DU VAL D'OBORNE, employees, financial statistics.