Nicolas Deverver

Contactgegevens Nicolas Deverver: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nicolas Deverver: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nicolas Deverver

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Stroobants 60/15, 1140 Evere Brussels, BELGIUM, België

Telefoon (phone): 3275768566 3275768566

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nicolas Deverver: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nicolas Deverver"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nicolas Deverver"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nicolas Deverver, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nicolas Deverver. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nicolas Deverver, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nicolas Deverver. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nicolas Deverver
Products information Nicolas Deverver

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Nicolas Deverver zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nicolas Deverver
(Get full report from official database of BE for Nicolas Deverver)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nicolas Deverver
Addition kinds of activities for Nicolas Deverver

30869903. Ijskisten of koelers (draagbaar), schuimplastic | Ice chests or coolers (portable), foamed plastics
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
50430103. Drukapparatuur, fotografisch | Printing apparatus, photographic
50999917. Kristalgoed | Crystal goods
62890102. Royalty eigendommen beschermende verenigingen | Royalty owners protective associations

Werken bij Nicolas Deverver: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nicolas Deverver: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nicolas Deverver. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nicolas Deverver. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je behandelt het OCF-proces (offerte - contract - facturatie) van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor het correct archiveren van deze gegevens. Daarnaast ben je een kei in het snel formuleren van antwoorden wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen.

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Autopoetsers (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Tongeren zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor het poetsen van auto's.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van Nicolas Deverver in sociale netwerken
Look for responds of Nicolas Deverver in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nicolas Deverver. Laat een reactie achter voor Nicolas Deverver. Nicolas Deverver bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nicolas Deverver. Leave a respond for Nicolas Deverver. Nicolas Deverver on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nicolas Deverver op de google maps. Adres en contacten Nicolas Deverver
Location of Nicolas Deverver on the google maps. Address and contacts of Nicolas Deverver

Andere gerelateerde bedrijven als come Nicolas Deverver Nicolas Deverver: FLTRANSPORT CORNEEL GEERTS NV | PATRIEK CLAEYS | LUMAT | Syne & Partners S.C. | BREYNAERT

Other related companies as Nicolas Deverver: FLTRANSPORT CORNEEL GEERTS NV | PATRIEK CLAEYS | LUMAT | Syne & Partners S.C. | BREYNAERT

Nicolas Deverver is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nicolas Deverver, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf Nicolas Deverver bevindt zich op het adres: Rue Stroobants 60/15, 1140 Evere Brussels, BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Nicolas Deverver zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nicolas Deverver is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nicolas Deverver is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nicolas Deverver, openstaande posities, locatie van Nicolas Deverver op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nicolas Deverver is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nicolas Deverver, company assigned to the tax number BE03349151611. The company Nicolas Deverver is located at the address: Rue Stroobants 60/15, 1140 Evere Brussels, BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Nicolas Deverver were not found.
The main activity of Nicolas Deverver is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nicolas Deverver is not available. You also can look at reviews of Nicolas Deverver, open positions, location of Nicolas Deverver on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nicolas Deverver, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nicolas Deverver, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nicolas Deverver, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nicolas Deverver, employees, financial statistics.