DRUKKERY ROOM

Contactgegevens DRUKKERY ROOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERY ROOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERY ROOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEIN-HULSTSTRAAT 23; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37760277 (+32-37760277) 37760277 (+32-37760277)

Fax (fax): +32 (55) 103-73-31 +32 (55) 103-73-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERY ROOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERY ROOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERY ROOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERY ROOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERY ROOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERY ROOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERY ROOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERY ROOM
Products information DRUKKERY ROOM

BTW identificatienummer (tax): BE09252380371
Ondernemingsnummer: 5401397705
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DRUKKERY ROOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERY ROOM
(Get full report from official database of BE for DRUKKERY ROOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERY ROOM
Addition kinds of activities for DRUKKERY ROOM

4489. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
34439916. lasverbindingen | Weldments
50749902. Sanitair, metaal | Sanitary ware, metal
73899909. Kraan- en luchtlift | Crane and aerial lift service
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec
79990400. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation

Werken bij DRUKKERY ROOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERY ROOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERY ROOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERY ROOM. Looking for open vacancies in other companies

 • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

 • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

 • Mechanieker (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

 • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

 • Staalmonteur (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

 • Recruitment Consultant (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

 • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

 • Student - bakkerij Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Dag student! Op zoek naar een leuke job voor tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor een bakkerij in Blankenberge zijn we op zoek naar verschillende studenten. Je taken als winkelbediende: Klanten bedienen Taarten en brood aanvullen De winkel proper houden Bestellingen klaar zetten Afwassen

 • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: SEKOLI

  Type: Vaste Job

  - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

 • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERY ROOM in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERY ROOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERY ROOM. Laat een reactie achter voor DRUKKERY ROOM. DRUKKERY ROOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERY ROOM. Leave a respond for DRUKKERY ROOM. DRUKKERY ROOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERY ROOM op de google maps. Adres en contacten DRUKKERY ROOM
Location of DRUKKERY ROOM on the google maps. Address and contacts of DRUKKERY ROOM

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERY ROOM DRUKKERY ROOM: Van Driessche | HOTEL COLLIN ****-C.B. SA | DIAPASON | Vanoverbeke J | MAURICE RECTEM

Other related companies as DRUKKERY ROOM: Van Driessche | HOTEL COLLIN ****-C.B. SA | DIAPASON | Vanoverbeke J | MAURICE RECTEM

DRUKKERY ROOM is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERY ROOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09252380371. Het bedrijf DRUKKERY ROOM bevindt zich op het adres: KLEIN-HULSTSTRAAT 23; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 158,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERY ROOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERY ROOM is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERY ROOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERY ROOM, openstaande posities, locatie van DRUKKERY ROOM op de kaart.

DRUKKERY ROOM is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERY ROOM, company assigned to the tax number BE09252380371. The company DRUKKERY ROOM is located at the address: KLEIN-HULSTSTRAAT 23; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 158,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERY ROOM were not found.
The main activity of DRUKKERY ROOM is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERY ROOM is not available. You also can look at reviews of DRUKKERY ROOM, open positions, location of DRUKKERY ROOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERY ROOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERY ROOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERY ROOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERY ROOM, employees, financial statistics.