MAURICE RECTEM

Contactgegevens MAURICE RECTEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURICE RECTEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURICE RECTEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH FRANCQ 2; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT, België

Telefoon (phone): 64451149 (+32-64451149) 64451149 (+32-64451149)

Fax (fax): +32 (10) 953-48-40 +32 (10) 953-48-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURICE RECTEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURICE RECTEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURICE RECTEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURICE RECTEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURICE RECTEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURICE RECTEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURICE RECTEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURICE RECTEM
Products information MAURICE RECTEM

BTW identificatienummer (tax): BE05780426025
Ondernemingsnummer: 4960571289
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MAURICE RECTEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURICE RECTEM
(Get full report from official database of BE for MAURICE RECTEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURICE RECTEM
Addition kinds of activities for MAURICE RECTEM

4173. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
221103. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
35530000. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
60629900. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
72990501. Banketzaal faciliteiten | Banquet hall facilities
79220306. Zomertheater | Summer theater
87310205. Industrieel laboratorium, behalve het testen | Industrial laboratory, except testing

Werken bij MAURICE RECTEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURICE RECTEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURICE RECTEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURICE RECTEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van MAURICE RECTEM in sociale netwerken
Look for responds of MAURICE RECTEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURICE RECTEM. Laat een reactie achter voor MAURICE RECTEM. MAURICE RECTEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURICE RECTEM. Leave a respond for MAURICE RECTEM. MAURICE RECTEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURICE RECTEM op de google maps. Adres en contacten MAURICE RECTEM
Location of MAURICE RECTEM on the google maps. Address and contacts of MAURICE RECTEM

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURICE RECTEM MAURICE RECTEM: FORTIS | JACQUES EVERAERTS | AUBERGE DE LA VIERRE | TRESOR D'ISIDORE | Eternum S.A.

Other related companies as MAURICE RECTEM: FORTIS | JACQUES EVERAERTS | AUBERGE DE LA VIERRE | TRESOR D'ISIDORE | Eternum S.A.

MAURICE RECTEM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURICE RECTEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05780426025. Het bedrijf MAURICE RECTEM bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH FRANCQ 2; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Producten gemaakt in MAURICE RECTEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAURICE RECTEM is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURICE RECTEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURICE RECTEM, openstaande posities, locatie van MAURICE RECTEM op de kaart.

MAURICE RECTEM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURICE RECTEM, company assigned to the tax number BE05780426025. The company MAURICE RECTEM is located at the address: RUE JOSEPH FRANCQ 2; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Schilders. Products created in MAURICE RECTEM were not found.
The main activity of MAURICE RECTEM is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURICE RECTEM is not available. You also can look at reviews of MAURICE RECTEM, open positions, location of MAURICE RECTEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURICE RECTEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURICE RECTEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURICE RECTEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURICE RECTEM, employees, financial statistics.