DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +
Private companiesMetal Mining • DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +

Contactgegevens DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEILEN 8; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14214068 (+32-14214068) 14214068 (+32-14214068)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +
Products information DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +
(Get full report from official database of BE for DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +
Addition kinds of activities for DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +

633102. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
14590102. Clays (gemeenschappelijk) steengroeven | Clays (common) quarrying
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
29110206. oplosmiddelen | Solvents
35349903. Looppas, verhuizen | Walkways, moving

Werken bij DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +. Looking for open vacancies in other companies

 • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

 • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

 • Operator plooibank (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

 • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

  Regio: WALTWILDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

  Regio: SLEIDINGE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: PEC

  Type: Studentenjob

  Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

 • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

 • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Leercontract

  Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Kelner (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DE CELT

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +. Laat een reactie achter voor DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +. DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +. Leave a respond for DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +. DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + op de google maps. Adres en contacten DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +
Location of DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + on the google maps. Address and contacts of DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +: HOLLYWOOD WITLOOF | Device Automation Belgium NV | BELGIAN SENIOR CONSULTANTS | Collot Rita | ANTOINE VAN AUDENHOVE

Other related companies as DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +: HOLLYWOOD WITLOOF | Device Automation Belgium NV | BELGIAN SENIOR CONSULTANTS | Collot Rita | ANTOINE VAN AUDENHOVE

DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + bevindt zich op het adres: BEILEN 8; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +, openstaande posities, locatie van DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + op de kaart.

DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +, company assigned to the tax number BE05843322753. The company DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + is located at the address: BEILEN 8; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + were not found.
The main activity of DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + is not available. You also can look at reviews of DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +, open positions, location of DRUKKERSATELIER RECTO VERSO + on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERSATELIER RECTO VERSO +, employees, financial statistics.