ANTOINE VAN AUDENHOVE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ANTOINE VAN AUDENHOVE
Private companiesMetal Mining • ANTOINE VAN AUDENHOVE

Contactgegevens ANTOINE VAN AUDENHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTOINE VAN AUDENHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTOINE VAN AUDENHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 23; 9570; LIERDE, België

Telefoon (phone): 55428541 (+32-55428541) 55428541 (+32-55428541)

Fax (fax): +32 (11) 479-27-18 +32 (11) 479-27-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTOINE VAN AUDENHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTOINE VAN AUDENHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTOINE VAN AUDENHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTOINE VAN AUDENHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTOINE VAN AUDENHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTOINE VAN AUDENHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTOINE VAN AUDENHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTOINE VAN AUDENHOVE
Products information ANTOINE VAN AUDENHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE04599395751
Ondernemingsnummer: 6895263671
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in ANTOINE VAN AUDENHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTOINE VAN AUDENHOVE
(Get full report from official database of BE for ANTOINE VAN AUDENHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTOINE VAN AUDENHOVE
Addition kinds of activities for ANTOINE VAN AUDENHOVE

12410100. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
35320202. Verduidelijkende machines, minerale | Clarifying machinery, mineral
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power

Werken bij ANTOINE VAN AUDENHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTOINE VAN AUDENHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTOINE VAN AUDENHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTOINE VAN AUDENHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

Zoek naar antwoorden van ANTOINE VAN AUDENHOVE in sociale netwerken
Look for responds of ANTOINE VAN AUDENHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTOINE VAN AUDENHOVE. Laat een reactie achter voor ANTOINE VAN AUDENHOVE. ANTOINE VAN AUDENHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTOINE VAN AUDENHOVE. Leave a respond for ANTOINE VAN AUDENHOVE. ANTOINE VAN AUDENHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTOINE VAN AUDENHOVE op de google maps. Adres en contacten ANTOINE VAN AUDENHOVE
Location of ANTOINE VAN AUDENHOVE on the google maps. Address and contacts of ANTOINE VAN AUDENHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTOINE VAN AUDENHOVE ANTOINE VAN AUDENHOVE: RADIO CONTACT WAREMME | H?TEL EL CASTILLO | 1001 Nights | Van Den Putte Gebr NV | DE LEKKERBEK

Other related companies as ANTOINE VAN AUDENHOVE: RADIO CONTACT WAREMME | H?TEL EL CASTILLO | 1001 Nights | Van Den Putte Gebr NV | DE LEKKERBEK

ANTOINE VAN AUDENHOVE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTOINE VAN AUDENHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04599395751. Het bedrijf ANTOINE VAN AUDENHOVE bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 23; 9570; LIERDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in ANTOINE VAN AUDENHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTOINE VAN AUDENHOVE is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTOINE VAN AUDENHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTOINE VAN AUDENHOVE, openstaande posities, locatie van ANTOINE VAN AUDENHOVE op de kaart.

ANTOINE VAN AUDENHOVE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTOINE VAN AUDENHOVE, company assigned to the tax number BE04599395751. The company ANTOINE VAN AUDENHOVE is located at the address: LANGESTRAAT 23; 9570; LIERDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in ANTOINE VAN AUDENHOVE were not found.
The main activity of ANTOINE VAN AUDENHOVE is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTOINE VAN AUDENHOVE is not available. You also can look at reviews of ANTOINE VAN AUDENHOVE, open positions, location of ANTOINE VAN AUDENHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTOINE VAN AUDENHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTOINE VAN AUDENHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTOINE VAN AUDENHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTOINE VAN AUDENHOVE, employees, financial statistics.