DRUKKERIJ VERDUYN

Particuliere bedrijvenBosbouw • DRUKKERIJ VERDUYN
Private companiesForestry • DRUKKERIJ VERDUYN

Contactgegevens DRUKKERIJ VERDUYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VERDUYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VERDUYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLINDE-RODENBACHSTRAAT 62BA; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51200384 (+32-51200384) 51200384 (+32-51200384)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VERDUYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VERDUYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VERDUYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VERDUYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VERDUYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VERDUYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VERDUYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VERDUYN
Products information DRUKKERIJ VERDUYN

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DRUKKERIJ VERDUYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VERDUYN
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VERDUYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VERDUYN
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VERDUYN

633102. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
01199900. Cash korrels, nec, nec | Cash grains, nec, nec
14790000. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
20130205. Ham, geroosterd: Uit gekocht vlees | Ham, roasted: from purchased meat
35490202. Coilers (metaalbewerkingsmachines) | Coilers (metalworking machines)
47859900. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
51310204. Haaraccessoires | Hair accessories
73630100. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services

Werken bij DRUKKERIJ VERDUYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VERDUYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VERDUYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VERDUYN. Looking for open vacancies in other companies

 • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

 • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

  Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

 • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Synergie Kempen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

 • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

 • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

 • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: SEGERS

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

 • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Lineas Group

  Type: Vaste Job

  Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

 • Verkoper toonbank (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

 • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

 • Fineervoeger (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

  Type: Vaste Job

  fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

 • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

 • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Flexijob

  We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VERDUYN in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VERDUYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VERDUYN. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VERDUYN. DRUKKERIJ VERDUYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VERDUYN. Leave a respond for DRUKKERIJ VERDUYN. DRUKKERIJ VERDUYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VERDUYN op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VERDUYN
Location of DRUKKERIJ VERDUYN on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VERDUYN

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VERDUYN DRUKKERIJ VERDUYN: WILLY CLEEREN | Meestershesp NV | A.B.E.C. Gubin sprl | Yvonne | VANESSE, EDDY

Other related companies as DRUKKERIJ VERDUYN: WILLY CLEEREN | Meestershesp NV | A.B.E.C. Gubin sprl | Yvonne | VANESSE, EDDY

DRUKKERIJ VERDUYN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VERDUYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf DRUKKERIJ VERDUYN bevindt zich op het adres: BLINDE-RODENBACHSTRAAT 62BA; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ VERDUYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VERDUYN is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VERDUYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VERDUYN, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VERDUYN op de kaart.

DRUKKERIJ VERDUYN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VERDUYN, company assigned to the tax number BE04942993164. The company DRUKKERIJ VERDUYN is located at the address: BLINDE-RODENBACHSTRAAT 62BA; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ VERDUYN were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VERDUYN is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VERDUYN is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VERDUYN, open positions, location of DRUKKERIJ VERDUYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VERDUYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VERDUYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VERDUYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VERDUYN, employees, financial statistics.