VANESSE, EDDY

Particuliere bedrijvenBosbouw • VANESSE, EDDY
Private companiesForestry • VANESSE, EDDY

Contactgegevens VANESSE, EDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANESSE, EDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANESSE, EDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place H. Goosens 2, BRUSSELS, BRUSSELS 1180 BE, België

Telefoon (phone): 00320475721279 123 123 1234 (+32-00320475721279 123 123 1234) 00320475721279 123 123 1234 (+32-00320475721279 123 123 1234)

Fax (fax): +32 (83) 528-38-29 +32 (83) 528-38-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANESSE, EDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANESSE, EDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANESSE, EDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANESSE, EDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANESSE, EDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANESSE, EDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANESSE, EDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANESSE, EDDY
Products information VANESSE, EDDY

BTW identificatienummer (tax): BE08424011230
Ondernemingsnummer: 1048614501
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in VANESSE, EDDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANESSE, EDDY
(Get full report from official database of BE for VANESSE, EDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANESSE, EDDY
Addition kinds of activities for VANESSE, EDDY

516900. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
553199. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
22610303. Naaien van katoenen breedgeweven stoffen | Napping of cotton broadwoven fabrics
22980103. Kabel, behalve asbest en draad | Rope, except asbestos and wire
28999940. Plating verbindingen | Plating compounds
35450211. Scherpe messen | Shear knives
35640100. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets

Werken bij VANESSE, EDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANESSE, EDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANESSE, EDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANESSE, EDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van VANESSE, EDDY in sociale netwerken
Look for responds of VANESSE, EDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANESSE, EDDY. Laat een reactie achter voor VANESSE, EDDY. VANESSE, EDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANESSE, EDDY. Leave a respond for VANESSE, EDDY. VANESSE, EDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANESSE, EDDY op de google maps. Adres en contacten VANESSE, EDDY
Location of VANESSE, EDDY on the google maps. Address and contacts of VANESSE, EDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come VANESSE, EDDY VANESSE, EDDY: SKS MACHINES | ONTWIKKELING | A. DRESSE | Kerckhof J | DOW CORNING EUROPE

Other related companies as VANESSE, EDDY: SKS MACHINES | ONTWIKKELING | A. DRESSE | Kerckhof J | DOW CORNING EUROPE

VANESSE, EDDY is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANESSE, EDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08424011230. Het bedrijf VANESSE, EDDY bevindt zich op het adres: Place H. Goosens 2, BRUSSELS, BRUSSELS 1180 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 157,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VANESSE, EDDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANESSE, EDDY is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANESSE, EDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANESSE, EDDY, openstaande posities, locatie van VANESSE, EDDY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANESSE, EDDY is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANESSE, EDDY, company assigned to the tax number BE08424011230. The company VANESSE, EDDY is located at the address: Place H. Goosens 2, BRUSSELS, BRUSSELS 1180 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 157,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VANESSE, EDDY were not found.
The main activity of VANESSE, EDDY is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANESSE, EDDY is not available. You also can look at reviews of VANESSE, EDDY, open positions, location of VANESSE, EDDY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANESSE, EDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANESSE, EDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANESSE, EDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANESSE, EDDY, employees, financial statistics.