DRUKKERIJ V.D.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DRUKKERIJ V.D.
Private companiesMotion Pictures • DRUKKERIJ V.D.

Contactgegevens DRUKKERIJ V.D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ V.D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ V.D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINGEL 5; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37601010 (+32-37601010) 37601010 (+32-37601010)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ V.D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ V.D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ V.D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ V.D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ V.D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ V.D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ V.D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ V.D.
Products information DRUKKERIJ V.D.

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DRUKKERIJ V.D. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ V.D.
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ V.D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ V.D.
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ V.D.

24990806. Potlood latten, hout | Pencil slats, wood
28690604. Keton: methylethyl en methylisobutyl | Ketone: methyl ethyl and methyl isobutyl
33419903. Messing smelten en raffineren (secundair) | Brass smelting and refining (secondary)
36510202. Videocamera-audio-recorders, huishoudelijk gebruik | Video camera-audio recorders, household use
76999905. Fotokopieermachine reparatie | Photocopy machine repair
95120000. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation

Werken bij DRUKKERIJ V.D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ V.D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ V.D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ V.D.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

 • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

 • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

 • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

 • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

 • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

 • JOBSTUDENTEN FASTFOODRESTAURANT M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Jij helpt bij het bereiden van de groentjes en de eerste voorbereidingen Je werkt met de kassa

 • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: AQUAFIN

  Type: Vaste Job

  Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

 • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ V.D. in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ V.D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ V.D.. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ V.D.. DRUKKERIJ V.D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ V.D.. Leave a respond for DRUKKERIJ V.D.. DRUKKERIJ V.D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ V.D. op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ V.D.
Location of DRUKKERIJ V.D. on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ V.D.

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ V.D. DRUKKERIJ V.D.: HUIS LA PLAGE | IVONNA VERVAET | CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. | CHANH HUYNH DUC | CAISSERIE R MATON SA

Other related companies as DRUKKERIJ V.D.: HUIS LA PLAGE | IVONNA VERVAET | CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. | CHANH HUYNH DUC | CAISSERIE R MATON SA

DRUKKERIJ V.D. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ V.D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf DRUKKERIJ V.D. bevindt zich op het adres: SINGEL 5; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ V.D. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ V.D. is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ V.D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ V.D., openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ V.D. op de kaart.

DRUKKERIJ V.D. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ V.D., company assigned to the tax number BE02007446289. The company DRUKKERIJ V.D. is located at the address: SINGEL 5; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ V.D. were not found.
The main activity of DRUKKERIJ V.D. is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ V.D. is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ V.D., open positions, location of DRUKKERIJ V.D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ V.D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ V.D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ V.D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ V.D., employees, financial statistics.