CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.
Private companiesMotion Pictures • CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.

Contactgegevens CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Du Bassin 16-18 4040 Herstal, België

Telefoon (phone): 32.42 64 15 51 32.42 64 15 51

Fax (fax): 32.42 64 82 79 32.42 64 82 79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATALOGNE AUTOMOBILES S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATALOGNE AUTOMOBILES S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATALOGNE AUTOMOBILES S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATALOGNE AUTOMOBILES S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.
Products information CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05534606933
Ondernemingsnummer: 5656280517
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 741,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Automobiles

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.
(Get full report from official database of BE for CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.
Addition kinds of activities for CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.

8741. Management diensten | Management services
01390102. Klaverboerderij | Clover farm
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
35110205. Stoomturbines | Steam turbines
96410404. Regeling van landbouwmarketing, lokale overheid | Regulation of agricultural marketing, local government

Werken bij CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. in sociale netwerken
Look for responds of CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.. Laat een reactie achter voor CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.. CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.. Leave a respond for CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.. CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. op de google maps. Adres en contacten CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.
Location of CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. on the google maps. Address and contacts of CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.: LAS DIVAS | SAPIM NV | FA. VAN DEN BERGH & ZN | Herman Tob | LES G?TES D'HERBEUMONT

Other related companies as CATALOGNE AUTOMOBILES S.A.: LAS DIVAS | SAPIM NV | FA. VAN DEN BERGH & ZN | Herman Tob | LES G?TES D'HERBEUMONT

CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATALOGNE AUTOMOBILES S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05534606933. Het bedrijf CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. bevindt zich op het adres: Quai Du Bassin 16-18 4040 Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 741,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Automobiles.
De hoofdactiviteit van CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATALOGNE AUTOMOBILES S.A., openstaande posities, locatie van CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. op de kaart.

CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATALOGNE AUTOMOBILES S.A., company assigned to the tax number BE05534606933. The company CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. is located at the address: Quai Du Bassin 16-18 4040 Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 741,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Automobiles.
The main activity of CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. is not available. You also can look at reviews of CATALOGNE AUTOMOBILES S.A., open positions, location of CATALOGNE AUTOMOBILES S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATALOGNE AUTOMOBILES S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATALOGNE AUTOMOBILES S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATALOGNE AUTOMOBILES S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATALOGNE AUTOMOBILES S.A., employees, financial statistics.