DRUKKERIJ TUERLINCKX

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DRUKKERIJ TUERLINCKX
Private companiesCoal Mining • DRUKKERIJ TUERLINCKX

Contactgegevens DRUKKERIJ TUERLINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ TUERLINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ TUERLINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUGUST REYERSLAAN 38; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16565914 (+32-16565914) 16565914 (+32-16565914)

Fax (fax): +32 (87) 136-51-71 +32 (87) 136-51-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ TUERLINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ TUERLINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ TUERLINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ TUERLINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ TUERLINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ TUERLINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ TUERLINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ TUERLINCKX
Products information DRUKKERIJ TUERLINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE01096405029
Ondernemingsnummer: 8171325683
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DRUKKERIJ TUERLINCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ TUERLINCKX
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ TUERLINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ TUERLINCKX
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ TUERLINCKX

22530206. Ski pakken, breien | Ski suits, knit
44829904. Spoorwegen | Railroad ferries
50880101. Boten, niet-recreatief | Boats, non-recreational
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
94510400. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government

Werken bij DRUKKERIJ TUERLINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ TUERLINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ TUERLINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ TUERLINCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • METSER (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

 • Bereider (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

 • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

 • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

 • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

 • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

 • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

 • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

 • NKO-arts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

 • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

 • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ TUERLINCKX in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ TUERLINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ TUERLINCKX. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ TUERLINCKX. DRUKKERIJ TUERLINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ TUERLINCKX. Leave a respond for DRUKKERIJ TUERLINCKX. DRUKKERIJ TUERLINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ TUERLINCKX op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ TUERLINCKX
Location of DRUKKERIJ TUERLINCKX on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ TUERLINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ TUERLINCKX DRUKKERIJ TUERLINCKX: Interieurbouw Colson | Decoutere P | Oh-Fadista | C. MEYNS | Vitamientje (Het)

Other related companies as DRUKKERIJ TUERLINCKX: Interieurbouw Colson | Decoutere P | Oh-Fadista | C. MEYNS | Vitamientje (Het)

DRUKKERIJ TUERLINCKX is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ TUERLINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096405029. Het bedrijf DRUKKERIJ TUERLINCKX bevindt zich op het adres: AUGUST REYERSLAAN 38; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ TUERLINCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ TUERLINCKX is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ TUERLINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ TUERLINCKX, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ TUERLINCKX op de kaart.

DRUKKERIJ TUERLINCKX is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ TUERLINCKX, company assigned to the tax number BE01096405029. The company DRUKKERIJ TUERLINCKX is located at the address: AUGUST REYERSLAAN 38; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ TUERLINCKX were not found.
The main activity of DRUKKERIJ TUERLINCKX is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ TUERLINCKX is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ TUERLINCKX, open positions, location of DRUKKERIJ TUERLINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ TUERLINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ TUERLINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ TUERLINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ TUERLINCKX, employees, financial statistics.