Vitamientje (Het)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Vitamientje (Het)
Private companiesCoal Mining • Vitamientje (Het)

Contactgegevens Vitamientje (Het): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vitamientje (Het): address, phone, fax, email, website, opening hours

Vitamientje (Het)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schepen Dejonghstraat 1; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 67 40 54 (+32-011 67 40 54) 011 67 40 54 (+32-011 67 40 54)

Fax (fax): 011 67 40 54 (+32-011 67 40 54) 011 67 40 54 (+32-011 67 40 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vitamientje (Het): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vitamientje (Het)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vitamientje (Het)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vitamientje (Het), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vitamientje (Het). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vitamientje (Het), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vitamientje (Het). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vitamientje (Het)
Products information Vitamientje (Het)

BTW identificatienummer (tax): BE07127624511
Ondernemingsnummer: 8488555908
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Fruit & vegetables - Retail

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vitamientje (Het)
(Get full report from official database of BE for Vitamientje (Het))

Aanvulling soorten activiteiten voor Vitamientje (Het)
Addition kinds of activities for Vitamientje (Het)

355501. Drukpersen | Printing presses
379299. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
20460000. Nat maïs frezen | Wet corn milling
29990200. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
44939902. Marine bassins | Marine basins

Werken bij Vitamientje (Het): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vitamientje (Het): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vitamientje (Het). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vitamientje (Het). Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van Vitamientje (Het) in sociale netwerken
Look for responds of Vitamientje (Het) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vitamientje (Het). Laat een reactie achter voor Vitamientje (Het). Vitamientje (Het) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vitamientje (Het). Leave a respond for Vitamientje (Het). Vitamientje (Het) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vitamientje (Het) op de google maps. Adres en contacten Vitamientje (Het)
Location of Vitamientje (Het) on the google maps. Address and contacts of Vitamientje (Het)

Andere gerelateerde bedrijven als come Vitamientje (Het) Vitamientje (Het): Cogefin SA | Y. ALBERT | R. SOIRON | MAISON SIK'S | GARAGE DU CIRCUIT SA

Other related companies as Vitamientje (Het): Cogefin SA | Y. ALBERT | R. SOIRON | MAISON SIK'S | GARAGE DU CIRCUIT SA

Vitamientje (Het) is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vitamientje (Het), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127624511. Het bedrijf Vitamientje (Het) bevindt zich op het adres: Schepen Dejonghstraat 1; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Whol.. Lijst met producten zijn Fruit & vegetables - Retail.
De hoofdactiviteit van Vitamientje (Het) is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vitamientje (Het) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vitamientje (Het), openstaande posities, locatie van Vitamientje (Het) op de kaart.

Vitamientje (Het) is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vitamientje (Het), company assigned to the tax number BE07127624511. The company Vitamientje (Het) is located at the address: Schepen Dejonghstraat 1; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruit and vegetables - Whol.. List of products are Fruit & vegetables - Retail.
The main activity of Vitamientje (Het) is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vitamientje (Het) is not available. You also can look at reviews of Vitamientje (Het), open positions, location of Vitamientje (Het) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vitamientje (Het), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vitamientje (Het), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vitamientje (Het), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vitamientje (Het), employees, financial statistics.