DRUKKERIJ TER ROYE

Contactgegevens DRUKKERIJ TER ROYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ TER ROYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ TER ROYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON RUZETTELAAN 457; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50353925 (+32-50353925) 50353925 (+32-50353925)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ TER ROYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ TER ROYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ TER ROYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ TER ROYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ TER ROYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ TER ROYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ TER ROYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ TER ROYE
Products information DRUKKERIJ TER ROYE

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DRUKKERIJ TER ROYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ TER ROYE
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ TER ROYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ TER ROYE
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ TER ROYE

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
30690206. Laken, rubber of rubberen stof | Sheeting, rubber or rubberized fabric
36510120. Luidsprekersystemen | Speaker systems
38260606. Neutronactivering | Neutron activation
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center

Werken bij DRUKKERIJ TER ROYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ TER ROYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ TER ROYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ TER ROYE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

 • Monteur sanitair en centrale verwarming (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiel bedrijf in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een monteur voor sanitair en centrale verwarming. Je hebt reeds 2 jaar ervaring als MONTEUR/ loodgieter sanitair om volgende taken uit te voeren: je monteert en installeert sanitair ervaring met gas en mazout is een pluspunt maar is geen vereiste je kan vloerverwarming leggen en aansluiten je kan planlezen je werkt binnen een straal van 100 km

 • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

 • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

  Regio: SINT-PAUWELS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

  Regio: SINT-JORIS-WINGE

  Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: hands@home

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

  Regio: WIEKEVORST

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Studentenjob

  Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

 • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Vaste Job

  Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

 • Osteopaat (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

 • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ TER ROYE in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ TER ROYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ TER ROYE. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ TER ROYE. DRUKKERIJ TER ROYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ TER ROYE. Leave a respond for DRUKKERIJ TER ROYE. DRUKKERIJ TER ROYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ TER ROYE op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ TER ROYE
Location of DRUKKERIJ TER ROYE on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ TER ROYE

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ TER ROYE DRUKKERIJ TER ROYE: NORDEX DEUREN | Gerard Yves | Wama-Beef | Apromotions | CYMIC NV

Other related companies as DRUKKERIJ TER ROYE: NORDEX DEUREN | Gerard Yves | Wama-Beef | Apromotions | CYMIC NV

DRUKKERIJ TER ROYE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ TER ROYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf DRUKKERIJ TER ROYE bevindt zich op het adres: BARON RUZETTELAAN 457; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DRUKKERIJ TER ROYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ TER ROYE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ TER ROYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ TER ROYE, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ TER ROYE op de kaart.

DRUKKERIJ TER ROYE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ TER ROYE, company assigned to the tax number BE02324127197. The company DRUKKERIJ TER ROYE is located at the address: BARON RUZETTELAAN 457; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DRUKKERIJ TER ROYE were not found.
The main activity of DRUKKERIJ TER ROYE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ TER ROYE is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ TER ROYE, open positions, location of DRUKKERIJ TER ROYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ TER ROYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ TER ROYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ TER ROYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ TER ROYE, employees, financial statistics.