CYMIC NV

Contactgegevens CYMIC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CYMIC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CYMIC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. VERMASSTRAAT 3, EEKLO, VLAANDEREN 9900 BE, België

Telefoon (phone): 32497845958 32497845958

Fax (fax): +32 (81) 162-23-56 +32 (81) 162-23-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CYMIC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CYMIC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CYMIC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CYMIC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CYMIC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CYMIC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CYMIC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CYMIC NV
Products information CYMIC NV

BTW identificatienummer (tax): BE03651824951
Ondernemingsnummer: 1331237792
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CYMIC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CYMIC NV
(Get full report from official database of BE for CYMIC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CYMIC NV
Addition kinds of activities for CYMIC NV

505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
835100. Kinderopvangdiensten | Child day care services
23539909. Opera hoeden | Opera hats
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted
79220101. Agent of manager voor entertainers | Agent or manager for entertainers

Werken bij CYMIC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CYMIC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CYMIC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CYMIC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

Zoek naar antwoorden van CYMIC NV in sociale netwerken
Look for responds of CYMIC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CYMIC NV. Laat een reactie achter voor CYMIC NV. CYMIC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CYMIC NV. Leave a respond for CYMIC NV. CYMIC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CYMIC NV op de google maps. Adres en contacten CYMIC NV
Location of CYMIC NV on the google maps. Address and contacts of CYMIC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CYMIC NV CYMIC NV: ANTARES | MOREAU M | TRANET | Biot M | VANDECAN CHRETIEN

Other related companies as CYMIC NV: ANTARES | MOREAU M | TRANET | Biot M | VANDECAN CHRETIEN

CYMIC NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CYMIC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03651824951. Het bedrijf CYMIC NV bevindt zich op het adres: R. VERMASSTRAAT 3, EEKLO, VLAANDEREN 9900 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CYMIC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CYMIC NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CYMIC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CYMIC NV, openstaande posities, locatie van CYMIC NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CYMIC NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CYMIC NV, company assigned to the tax number BE03651824951. The company CYMIC NV is located at the address: R. VERMASSTRAAT 3, EEKLO, VLAANDEREN 9900 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CYMIC NV were not found.
The main activity of CYMIC NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CYMIC NV is not available. You also can look at reviews of CYMIC NV, open positions, location of CYMIC NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CYMIC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CYMIC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CYMIC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CYMIC NV, employees, financial statistics.