LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV

Contactgegevens LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Interleuvenln. 68 3001 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-38-42-00 32-16-38-42-00

Fax (fax): +32 (83) 844-82-20 +32 (83) 844-82-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV
Products information LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE09043090820
Ondernemingsnummer: 2403778076
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 605,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering - industrial consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV

275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
616300. Lening makelaars | Loan brokers
17930000. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
36290104. Mercurius boog gelijkrichters (elektrische apparaten) | Mercury arc rectifiers (electrical apparatus)
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
50840503. verzinkboren | Countersinks
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations
73899930. Marine reporting | Marine reporting

Werken bij LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV. LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV. Leave a respond for LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV. LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV
Location of LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV: FLDEWEZ BVBA | PHILIPPE COLLET | KATIA KNAPEN | Cockerill (Le) | Jambo Caf茅

Other related companies as LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV: FLDEWEZ BVBA | PHILIPPE COLLET | KATIA KNAPEN | Cockerill (Le) | Jambo Caf茅

LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09043090820. Het bedrijf LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Interleuvenln. 68 3001 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 605,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering - industrial consultants. Producten gemaakt in LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV op de kaart.

LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2012 in Leuven region, Belgium. Full name of company is LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE09043090820. The company LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV is located at the address: Interleuvenln. 68 3001 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 605,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering - industrial consultants. Products created in LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV, open positions, location of LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEUVEN MEASUREMENTS & SYSTEMS INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.