Cockerill (Le)

Contactgegevens Cockerill (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cockerill (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cockerill (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Kuborn 6; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 337 45 07 (+32-04 337 45 07) 04 337 45 07 (+32-04 337 45 07)

Fax (fax): +32 (11) 929-46-23 +32 (11) 929-46-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cockerill (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cockerill (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cockerill (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cockerill (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cockerill (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cockerill (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cockerill (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cockerill (Le)
Products information Cockerill (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE04687561035
Ondernemingsnummer: 9823394775
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cockerill (Le)
(Get full report from official database of BE for Cockerill (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cockerill (Le)
Addition kinds of activities for Cockerill (Le)

106102. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
386101. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
02599901. Duck boerderij | Duck farm
10999903. Ilmeniet mijnbouw | Ilmenite mining
20649917. Noten, glace | Nuts, glace
24410200. Hoesjes, hout | Cases, wood
38220501. Elektrische warmteverdelingscontroles, modulerende controles | Electric heat proportioning controls, modulating controls
50840305. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
87339901. Fysisch onderzoek, niet-commercieel | Physical research, noncommercial

Werken bij Cockerill (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cockerill (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cockerill (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cockerill (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

 • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

 • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Izegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

  Regio: OPGRIMBIE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Studentenjob

  Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

 • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

 • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Social Connect

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

Zoek naar antwoorden van Cockerill (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Cockerill (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cockerill (Le). Laat een reactie achter voor Cockerill (Le). Cockerill (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cockerill (Le). Leave a respond for Cockerill (Le). Cockerill (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cockerill (Le) op de google maps. Adres en contacten Cockerill (Le)
Location of Cockerill (Le) on the google maps. Address and contacts of Cockerill (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cockerill (Le) Cockerill (Le): MORDICUS | J.J.J. JANSSENS | VAN HOREN | ERIC EMBRECHTS | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Cockerill (Le): MORDICUS | J.J.J. JANSSENS | VAN HOREN | ERIC EMBRECHTS | FEDERALE POLITIE

Cockerill (Le) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cockerill (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04687561035. Het bedrijf Cockerill (Le) bevindt zich op het adres: Place Kuborn 6; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Cockerill (Le) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cockerill (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cockerill (Le), openstaande posities, locatie van Cockerill (Le) op de kaart.

Cockerill (Le) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cockerill (Le), company assigned to the tax number BE04687561035. The company Cockerill (Le) is located at the address: Place Kuborn 6; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Cockerill (Le) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cockerill (Le) is not available. You also can look at reviews of Cockerill (Le), open positions, location of Cockerill (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cockerill (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cockerill (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cockerill (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cockerill (Le), employees, financial statistics.