QUADRIMM

Contactgegevens QUADRIMM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUADRIMM: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUADRIMM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 383; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56728080 (+32-56728080) 56728080 (+32-56728080)

Fax (fax): +32 (3) 332-18-50 +32 (3) 332-18-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUADRIMM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUADRIMM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUADRIMM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUADRIMM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUADRIMM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUADRIMM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUADRIMM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUADRIMM
Products information QUADRIMM

BTW identificatienummer (tax): BE02906951904
Ondernemingsnummer: 6536560058
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in QUADRIMM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUADRIMM
(Get full report from official database of BE for QUADRIMM)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUADRIMM
Addition kinds of activities for QUADRIMM

306906. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
38279908. Lens bevestigt | Lens mounts
38450118. Apparatuur voor ademhalingsanalyse, electromedical | Respiratory analysis equipment, electromedical
51360302. Leren en schapen beklede kleding, mannen en jongens ' | Leather and sheep lined clothing, men's and boys'

Werken bij QUADRIMM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUADRIMM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUADRIMM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUADRIMM. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

    Type: Studentenjob

    maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van QUADRIMM in sociale netwerken
Look for responds of QUADRIMM in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUADRIMM. Laat een reactie achter voor QUADRIMM. QUADRIMM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUADRIMM. Leave a respond for QUADRIMM. QUADRIMM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUADRIMM op de google maps. Adres en contacten QUADRIMM
Location of QUADRIMM on the google maps. Address and contacts of QUADRIMM

Andere gerelateerde bedrijven als come QUADRIMM QUADRIMM: HUIS HARLEKINO | DELTA LLOYD BANK NV | ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV | LES AS DE CARREAU | Guy

Other related companies as QUADRIMM: HUIS HARLEKINO | DELTA LLOYD BANK NV | ALGEMENE BOUW- EN BETONWERKEN VANEENOO NV | LES AS DE CARREAU | Guy

QUADRIMM is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUADRIMM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02906951904. Het bedrijf QUADRIMM bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 383; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 564,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in QUADRIMM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUADRIMM is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUADRIMM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUADRIMM, openstaande posities, locatie van QUADRIMM op de kaart.

QUADRIMM is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUADRIMM, company assigned to the tax number BE02906951904. The company QUADRIMM is located at the address: BRUGSESTEENWEG 383; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 564,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in QUADRIMM were not found.
The main activity of QUADRIMM is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of QUADRIMM is not available. You also can look at reviews of QUADRIMM, open positions, location of QUADRIMM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUADRIMM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUADRIMM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUADRIMM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUADRIMM, employees, financial statistics.