IMMOBILIERE GROENINGEN

Contactgegevens IMMOBILIERE GROENINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMOBILIERE GROENINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMOBILIERE GROENINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AALSTERSESTEENWEG 360; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54325037 (+32-54325037) 54325037 (+32-54325037)

Fax (fax): +32 (87) 558-22-45 +32 (87) 558-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMOBILIERE GROENINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMOBILIERE GROENINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMOBILIERE GROENINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMOBILIERE GROENINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMOBILIERE GROENINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMOBILIERE GROENINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMOBILIERE GROENINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMOBILIERE GROENINGEN
Products information IMMOBILIERE GROENINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE02636413574
Ondernemingsnummer: 2626251220
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in IMMOBILIERE GROENINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Immobili?nkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMOBILIERE GROENINGEN
(Get full report from official database of BE for IMMOBILIERE GROENINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMOBILIERE GROENINGEN
Addition kinds of activities for IMMOBILIERE GROENINGEN

10210100. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
22530504. Broek, broek of broek, breien | Pants, slacks, or trousers, knit
22599901. Zakken en zakken, breien | Bags and bagging, knit
28790105. Uitroeiende producten, voor huishoudelijk of industrieel gebruik | Exterminating products, for household or industrial use
79410201. Boksen en worstelen arena | Boxing and wrestling arena

Werken bij IMMOBILIERE GROENINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMOBILIERE GROENINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMOBILIERE GROENINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMOBILIERE GROENINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van IMMOBILIERE GROENINGEN in sociale netwerken
Look for responds of IMMOBILIERE GROENINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMOBILIERE GROENINGEN. Laat een reactie achter voor IMMOBILIERE GROENINGEN. IMMOBILIERE GROENINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMOBILIERE GROENINGEN. Leave a respond for IMMOBILIERE GROENINGEN. IMMOBILIERE GROENINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMOBILIERE GROENINGEN op de google maps. Adres en contacten IMMOBILIERE GROENINGEN
Location of IMMOBILIERE GROENINGEN on the google maps. Address and contacts of IMMOBILIERE GROENINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMOBILIERE GROENINGEN IMMOBILIERE GROENINGEN: BABYARTIKELEN ROELS | Natura | HUIS MIMOSA | CEREMONIE CARDINAELS | ACCESS NV

Other related companies as IMMOBILIERE GROENINGEN: BABYARTIKELEN ROELS | Natura | HUIS MIMOSA | CEREMONIE CARDINAELS | ACCESS NV

IMMOBILIERE GROENINGEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMOBILIERE GROENINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636413574. Het bedrijf IMMOBILIERE GROENINGEN bevindt zich op het adres: AALSTERSESTEENWEG 360; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Immobili?nkantoren. Producten gemaakt in IMMOBILIERE GROENINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMOBILIERE GROENINGEN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMOBILIERE GROENINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMOBILIERE GROENINGEN, openstaande posities, locatie van IMMOBILIERE GROENINGEN op de kaart.

IMMOBILIERE GROENINGEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMOBILIERE GROENINGEN, company assigned to the tax number BE02636413574. The company IMMOBILIERE GROENINGEN is located at the address: AALSTERSESTEENWEG 360; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Immobili?nkantoren. Products created in IMMOBILIERE GROENINGEN were not found.
The main activity of IMMOBILIERE GROENINGEN is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMOBILIERE GROENINGEN is not available. You also can look at reviews of IMMOBILIERE GROENINGEN, open positions, location of IMMOBILIERE GROENINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMOBILIERE GROENINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMOBILIERE GROENINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMOBILIERE GROENINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMOBILIERE GROENINGEN, employees, financial statistics.