Doutrepont Or & Argent

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Doutrepont Or & Argent
Private companiesSocial Services • Doutrepont Or & Argent

Contactgegevens Doutrepont Or & Argent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Doutrepont Or & Argent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Doutrepont Or & Argent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Galerie de la Toison d'Or 328; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 511 36 94 (+32-02 511 36 94) 02 511 36 94 (+32-02 511 36 94)

Fax (fax): 02 511 36 94 (+32-02 511 36 94) 02 511 36 94 (+32-02 511 36 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Doutrepont Or & Argent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Doutrepont Or & Argent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Doutrepont Or & Argent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Doutrepont Or & Argent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Doutrepont Or & Argent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Doutrepont Or & Argent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Doutrepont Or & Argent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Doutrepont Or & Argent
Products information Doutrepont Or & Argent

BTW identificatienummer (tax): BE08261413574
Ondernemingsnummer: 3751251220
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Gold - Purchase & sale

Product categorie (product category): Imitation jewelry - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Doutrepont Or & Argent
(Get full report from official database of BE for Doutrepont Or & Argent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Doutrepont Or & Argent
Addition kinds of activities for Doutrepont Or & Argent

07119903. Ploegen diensten | Plowing services
07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay
33570100. Communicatie draad | Communication wire
35899901. Asbestverwijderingsapparatuur | Asbestos removal equipment
36130301. Zekeringklemmen en blokken, elektrisch | Fuse clips and blocks, electric
38120120. Infrarood object detectie apparatuur | Infrared object detection equipment
50990303. Sloten en sluitsets | Locks and lock sets
83619903. Halve groepshuis, personen met sociale of persoonlijke problemen | Halfway group home, persons with social or personal problems

Werken bij Doutrepont Or & Argent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Doutrepont Or & Argent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Doutrepont Or & Argent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Doutrepont Or & Argent. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Doutrepont Or & Argent in sociale netwerken
Look for responds of Doutrepont Or & Argent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Doutrepont Or & Argent. Laat een reactie achter voor Doutrepont Or & Argent. Doutrepont Or & Argent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Doutrepont Or & Argent. Leave a respond for Doutrepont Or & Argent. Doutrepont Or & Argent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Doutrepont Or & Argent op de google maps. Adres en contacten Doutrepont Or & Argent
Location of Doutrepont Or & Argent on the google maps. Address and contacts of Doutrepont Or & Argent

Andere gerelateerde bedrijven als come Doutrepont Or & Argent Doutrepont Or & Argent: CIT | ETIENNE VAN HOOF | COIFF. DANIEL & CHRISTINE | STEVE ENTWISTLE | Sportiva

Other related companies as Doutrepont Or & Argent: CIT | ETIENNE VAN HOOF | COIFF. DANIEL & CHRISTINE | STEVE ENTWISTLE | Sportiva

Doutrepont Or & Argent is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Doutrepont Or & Argent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08261413574. Het bedrijf Doutrepont Or & Argent bevindt zich op het adres: Galerie de la Toison d'Or 328; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imitation jewelry - Retail. Lijst met producten zijn Gold - Purchase & sale.
De hoofdactiviteit van Doutrepont Or & Argent is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Doutrepont Or & Argent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Doutrepont Or & Argent, openstaande posities, locatie van Doutrepont Or & Argent op de kaart.

Doutrepont Or & Argent is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Doutrepont Or & Argent, company assigned to the tax number BE08261413574. The company Doutrepont Or & Argent is located at the address: Galerie de la Toison d'Or 328; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imitation jewelry - Retail. List of products are Gold - Purchase & sale.
The main activity of Doutrepont Or & Argent is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Doutrepont Or & Argent is not available. You also can look at reviews of Doutrepont Or & Argent, open positions, location of Doutrepont Or & Argent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Doutrepont Or & Argent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Doutrepont Or & Argent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Doutrepont Or & Argent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Doutrepont Or & Argent, employees, financial statistics.