ETIENNE VAN HOOF

Contactgegevens ETIENNE VAN HOOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE VAN HOOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE VAN HOOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 181; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 38887291 (+32-38887291) 38887291 (+32-38887291)

Fax (fax): +32 (81) 898-96-68 +32 (81) 898-96-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE VAN HOOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE VAN HOOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE VAN HOOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE VAN HOOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE VAN HOOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE VAN HOOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE VAN HOOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE VAN HOOF
Products information ETIENNE VAN HOOF

BTW identificatienummer (tax): BE03390625000
Ondernemingsnummer: 2160980224
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE VAN HOOF
(Get full report from official database of BE for ETIENNE VAN HOOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE VAN HOOF
Addition kinds of activities for ETIENNE VAN HOOF

23859902. Bibs, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Bibs, waterproof: made from purchased materials
25110110. Waterbed frames: hout | Waterbed frames: wood
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
29110400. Zware distillaten | Heavy distillates
35360203. Monorail systemen | Monorail systems
38610100. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
50840512. ruimers | Reamers
50990100. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers

Werken bij ETIENNE VAN HOOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE VAN HOOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE VAN HOOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE VAN HOOF. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

 • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

 • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Kelner student , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

  Type: Studentenjob

  opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

 • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

 • Taxi chauffeur (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Beringse Taxi

  Type: Vaste Job

  vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

 • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

 • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE VAN HOOF in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE VAN HOOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE VAN HOOF. Laat een reactie achter voor ETIENNE VAN HOOF. ETIENNE VAN HOOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE VAN HOOF. Leave a respond for ETIENNE VAN HOOF. ETIENNE VAN HOOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE VAN HOOF op de google maps. Adres en contacten ETIENNE VAN HOOF
Location of ETIENNE VAN HOOF on the google maps. Address and contacts of ETIENNE VAN HOOF

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE VAN HOOF ETIENNE VAN HOOF: D'Hont P nv-Aandrijvingen P.D.C. NV | AUTO SERVICES | MAISON NOVELTY | T INTERIM | WILFRIED MOENS/W. MOENS

Other related companies as ETIENNE VAN HOOF: D'Hont P nv-Aandrijvingen P.D.C. NV | AUTO SERVICES | MAISON NOVELTY | T INTERIM | WILFRIED MOENS/W. MOENS

ETIENNE VAN HOOF is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE VAN HOOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03390625000. Het bedrijf ETIENNE VAN HOOF bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 181; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van ETIENNE VAN HOOF is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE VAN HOOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE VAN HOOF, openstaande posities, locatie van ETIENNE VAN HOOF op de kaart.

ETIENNE VAN HOOF is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE VAN HOOF, company assigned to the tax number BE03390625000. The company ETIENNE VAN HOOF is located at the address: MOLENSTRAAT 181; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of ETIENNE VAN HOOF is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE VAN HOOF is not available. You also can look at reviews of ETIENNE VAN HOOF, open positions, location of ETIENNE VAN HOOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE VAN HOOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE VAN HOOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE VAN HOOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE VAN HOOF, employees, financial statistics.