Elektro FV

Contactgegevens Elektro FV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elektro FV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elektro FV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostrozebekestraat 237 8760 Meulebeke, België

Telefoon (phone): +32 (55) 527-69-26 +32 (55) 527-69-26

Fax (fax): +32 (67) 155-77-56 +32 (67) 155-77-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elektro FV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elektro FV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elektro FV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elektro FV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elektro FV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elektro FV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elektro FV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elektro FV
Products information Elektro FV

BTW identificatienummer (tax): BE06709045410
Ondernemingsnummer: 2493316650
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Elektro FV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elektro FV
(Get full report from official database of BE for Elektro FV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elektro FV
Addition kinds of activities for Elektro FV

2869. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
289202. Secondary high explosives | Secondary high explosives
546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
14799909. Spodumene mijnbouw | Spodumene mining
22999908. Noils, wol en sybokhaar | Noils, wool and mohair

Werken bij Elektro FV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elektro FV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elektro FV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elektro FV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Enquêteur - Job d'étudiant (h/f) (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: Konvert Interim Namur

    Type: Studentenjob

    Pour notre client, nous recherchons 4 étudiants pour réaliser de petites enquêtes dans la région de Namur => Enquête "Mystery Shopper" Vous êtes toujours accompagné d'un adulte pour effectuer les visites mystères. Votre accompagnant viendra vous chercher à la maison et vous ramènera également après les visites. Les jours où les visites ont lieu seront planifiés d'un commun accord avec votre accompagnant et vous-même. Ces visites ne seront évidemment ni planifiées, ni réalisées pendant les heures de cours. Ce projet est organisé en deux périodes. La première période est celle du lundi 04/02/19 au samedi 02/03/19. La deuxième période est celle du lundi 01/04/19 au samedi 27/04/19. Si vous êtes sélectionné, vous devrez être disponible la deuxième semaine de janvier pour un second screening (rémunéré).

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

Zoek naar antwoorden van Elektro FV in sociale netwerken
Look for responds of Elektro FV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elektro FV. Laat een reactie achter voor Elektro FV. Elektro FV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elektro FV. Leave a respond for Elektro FV. Elektro FV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elektro FV op de google maps. Adres en contacten Elektro FV
Location of Elektro FV on the google maps. Address and contacts of Elektro FV

Andere gerelateerde bedrijven als come Elektro FV Elektro FV: DE SCHRIJDER | Roelant-Lybeert M BVBA | VOSSEN YOUNG MEN | GASTON VRANKEN | AUTO-WASH 'T RONDPUNT

Other related companies as Elektro FV: DE SCHRIJDER | Roelant-Lybeert M BVBA | VOSSEN YOUNG MEN | GASTON VRANKEN | AUTO-WASH 'T RONDPUNT

Elektro FV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elektro FV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709045410. Het bedrijf Elektro FV bevindt zich op het adres: Oostrozebekestraat 237 8760 Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 591,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Elektro FV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elektro FV is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elektro FV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elektro FV, openstaande posities, locatie van Elektro FV op de kaart.

Elektro FV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elektro FV, company assigned to the tax number BE06709045410. The company Elektro FV is located at the address: Oostrozebekestraat 237 8760 Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 591,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Elektro FV were not found.
The main activity of Elektro FV is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Elektro FV is not available. You also can look at reviews of Elektro FV, open positions, location of Elektro FV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elektro FV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elektro FV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elektro FV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elektro FV, employees, financial statistics.