GASTON VRANKEN

Contactgegevens GASTON VRANKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GASTON VRANKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GASTON VRANKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NERINGE 124BA; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16501192 (+32-16501192) 16501192 (+32-16501192)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GASTON VRANKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GASTON VRANKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GASTON VRANKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GASTON VRANKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GASTON VRANKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GASTON VRANKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GASTON VRANKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GASTON VRANKEN
Products information GASTON VRANKEN

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GASTON VRANKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GASTON VRANKEN
(Get full report from official database of BE for GASTON VRANKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GASTON VRANKEN
Addition kinds of activities for GASTON VRANKEN

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
20230202. Geconcentreerde melk | Concentrated milk
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
35559902. Electrotyping machines | Electrotyping machines
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
51940101. sigaretten | Cigarettes
59129900. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec
73389901. Bewerkingsdienst | Editing service

Werken bij GASTON VRANKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GASTON VRANKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GASTON VRANKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GASTON VRANKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Serveur banquet (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Recherchons 1 étudiant pour travailler comme serveur banquet mission le mardi 11 septembre de 11h30 à 14h30 Lieu de la mission Wavre

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van GASTON VRANKEN in sociale netwerken
Look for responds of GASTON VRANKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GASTON VRANKEN. Laat een reactie achter voor GASTON VRANKEN. GASTON VRANKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GASTON VRANKEN. Leave a respond for GASTON VRANKEN. GASTON VRANKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GASTON VRANKEN op de google maps. Adres en contacten GASTON VRANKEN
Location of GASTON VRANKEN on the google maps. Address and contacts of GASTON VRANKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GASTON VRANKEN GASTON VRANKEN: NAGELMACKERS | Furnière Maurice & Co NV | I.D.S.P. | DARUMA TATTOO | ISABELLE (CALLENS J nv)

Other related companies as GASTON VRANKEN: NAGELMACKERS | Furnière Maurice & Co NV | I.D.S.P. | DARUMA TATTOO | ISABELLE (CALLENS J nv)

GASTON VRANKEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GASTON VRANKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf GASTON VRANKEN bevindt zich op het adres: NERINGE 124BA; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in GASTON VRANKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GASTON VRANKEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GASTON VRANKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GASTON VRANKEN, openstaande posities, locatie van GASTON VRANKEN op de kaart.

GASTON VRANKEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GASTON VRANKEN, company assigned to the tax number BE09061492919. The company GASTON VRANKEN is located at the address: NERINGE 124BA; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Varkenskwekers. Products created in GASTON VRANKEN were not found.
The main activity of GASTON VRANKEN is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GASTON VRANKEN is not available. You also can look at reviews of GASTON VRANKEN, open positions, location of GASTON VRANKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GASTON VRANKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GASTON VRANKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GASTON VRANKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GASTON VRANKEN, employees, financial statistics.