Durr B (Ets) Réfrigération

Contactgegevens Durr B (Ets) Réfrigération: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Durr B (Ets) Réfrigération: address, phone, fax, email, website, opening hours

Durr B (Ets) Réfrigération

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Fran?ais 22; 6250; Aiseau-Presles (Roselies), België

Telefoon (phone): 071 77 74 15; 0475 54 20 06 (+32-071 77 74 15; 0475 54 20 06) 071 77 74 15; 0475 54 20 06 (+32-071 77 74 15; 0475 54 20 06)

Fax (fax): 071 77 36 19 (+32-071 77 36 19) 071 77 36 19 (+32-071 77 36 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Durr B (Ets) Réfrigération: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Durr B (Ets) Réfrigération"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Durr B (Ets) Réfrigération"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Durr B (Ets) Réfrigération, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Durr B (Ets) Réfrigération. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Durr B (Ets) Réfrigération, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Durr B (Ets) Réfrigération. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Durr B (Ets) Réfrigération
Products information Durr B (Ets) Réfrigération

BTW identificatienummer (tax): BE09259521484
Ondernemingsnummer: 3732025146
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Meat & meat products - Machines & Supplies

Product categorie (product category): Ice-cream parlours - Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Durr B (Ets) Réfrigération
(Get full report from official database of BE for Durr B (Ets) Réfrigération)

Aanvulling soorten activiteiten voor Durr B (Ets) Réfrigération
Addition kinds of activities for Durr B (Ets) Réfrigération

2397. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
38299905. Branddetector systemen, niet elektrisch | Fire detector systems, non-electric
50210301. bedden | Beds
52110500. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies
73891404. Flessenuitwisseling | Bottle exchange

Werken bij Durr B (Ets) Réfrigération: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Durr B (Ets) Réfrigération: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Durr B (Ets) Réfrigération. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Durr B (Ets) Réfrigération. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: B FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Durr B (Ets) Réfrigération in sociale netwerken
Look for responds of Durr B (Ets) Réfrigération in social networks

Lees alle opmerkingen voor Durr B (Ets) Réfrigération. Laat een reactie achter voor Durr B (Ets) Réfrigération. Durr B (Ets) Réfrigération bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Durr B (Ets) Réfrigération. Leave a respond for Durr B (Ets) Réfrigération. Durr B (Ets) Réfrigération on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Durr B (Ets) Réfrigération op de google maps. Adres en contacten Durr B (Ets) Réfrigération
Location of Durr B (Ets) Réfrigération on the google maps. Address and contacts of Durr B (Ets) Réfrigération

Andere gerelateerde bedrijven als come Durr B (Ets) Réfrigération Durr B (Ets) Réfrigération: Coiffure du Faubourg | OPTIQUE BUISSERET | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Moreau M | BRIGHT IMAGE

Other related companies as Durr B (Ets) Réfrigération: Coiffure du Faubourg | OPTIQUE BUISSERET | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Moreau M | BRIGHT IMAGE

Durr B (Ets) Réfrigération is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Durr B (Ets) Réfrigération, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09259521484. Het bedrijf Durr B (Ets) Réfrigération bevindt zich op het adres: Rue des Fran?ais 22; 6250; Aiseau-Presles (Roselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ice-cream parlours - Supplies. Lijst met producten zijn Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Meat & meat products - Machines & Supplies.
De hoofdactiviteit van Durr B (Ets) Réfrigération is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Durr B (Ets) Réfrigération is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Durr B (Ets) Réfrigération, openstaande posities, locatie van Durr B (Ets) Réfrigération op de kaart.

Durr B (Ets) Réfrigération is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Durr B (Ets) Réfrigération, company assigned to the tax number BE09259521484. The company Durr B (Ets) Réfrigération is located at the address: Rue des Fran?ais 22; 6250; Aiseau-Presles (Roselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ice-cream parlours - Supplies. List of products are Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Meat & meat products - Machines & Supplies.
The main activity of Durr B (Ets) Réfrigération is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Durr B (Ets) Réfrigération is not available. You also can look at reviews of Durr B (Ets) Réfrigération, open positions, location of Durr B (Ets) Réfrigération on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Durr B (Ets) Réfrigération, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Durr B (Ets) Réfrigération, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Durr B (Ets) Réfrigération, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Durr B (Ets) Réfrigération, employees, financial statistics.