Coiffure du Faubourg

Contactgegevens Coiffure du Faubourg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coiffure du Faubourg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coiffure du Faubourg

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Faubourg de Bruxelles 168; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 37 28 39 (+32-071 37 28 39) 071 37 28 39 (+32-071 37 28 39)

Fax (fax): +32 (56) 783-27-95 +32 (56) 783-27-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coiffure du Faubourg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coiffure du Faubourg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coiffure du Faubourg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coiffure du Faubourg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coiffure du Faubourg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coiffure du Faubourg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coiffure du Faubourg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coiffure du Faubourg
Products information Coiffure du Faubourg

BTW identificatienummer (tax): BE02113464355
Ondernemingsnummer: 7183380126
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Gentlemen; Hairdressing salons - Children

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coiffure du Faubourg
(Get full report from official database of BE for Coiffure du Faubourg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coiffure du Faubourg
Addition kinds of activities for Coiffure du Faubourg

421399. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
07230503. Pecannoten en schelpdiensten | Pecan hulling and shelling services
28650111. Kleurstoffen: azine, azo, aziëzuur | Dyes: azine, azo, azoic
31490102. Sandalen, behalve rubber of plastic: kinderen | Sandals, except rubber or plastic: children's
76929900. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec

Werken bij Coiffure du Faubourg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coiffure du Faubourg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coiffure du Faubourg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coiffure du Faubourg. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van Coiffure du Faubourg in sociale netwerken
Look for responds of Coiffure du Faubourg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coiffure du Faubourg. Laat een reactie achter voor Coiffure du Faubourg. Coiffure du Faubourg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coiffure du Faubourg. Leave a respond for Coiffure du Faubourg. Coiffure du Faubourg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coiffure du Faubourg op de google maps. Adres en contacten Coiffure du Faubourg
Location of Coiffure du Faubourg on the google maps. Address and contacts of Coiffure du Faubourg

Andere gerelateerde bedrijven als come Coiffure du Faubourg Coiffure du Faubourg: FORTIS | Bourlon Paul BVBA | Achilles Sport | JEAN-PIERRE | georges p potikian

Other related companies as Coiffure du Faubourg: FORTIS | Bourlon Paul BVBA | Achilles Sport | JEAN-PIERRE | georges p potikian

Coiffure du Faubourg is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coiffure du Faubourg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02113464355. Het bedrijf Coiffure du Faubourg bevindt zich op het adres: Faubourg de Bruxelles 168; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Solariums. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Gentlemen; Hairdressing salons - Children.
De hoofdactiviteit van Coiffure du Faubourg is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coiffure du Faubourg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coiffure du Faubourg, openstaande posities, locatie van Coiffure du Faubourg op de kaart.

Coiffure du Faubourg is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coiffure du Faubourg, company assigned to the tax number BE02113464355. The company Coiffure du Faubourg is located at the address: Faubourg de Bruxelles 168; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Solariums. List of products are Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Gentlemen; Hairdressing salons - Children.
The main activity of Coiffure du Faubourg is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Coiffure du Faubourg is not available. You also can look at reviews of Coiffure du Faubourg, open positions, location of Coiffure du Faubourg on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coiffure du Faubourg, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coiffure du Faubourg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coiffure du Faubourg, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coiffure du Faubourg, employees, financial statistics.