BASILE SERRURERIE SM SCRL.

Contactgegevens BASILE SERRURERIE SM SCRL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASILE SERRURERIE SM SCRL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASILE SERRURERIE SM SCRL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 16 RUE DU PRADO; 1080; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 475698597 (+32-475698597) 475698597 (+32-475698597)

Fax (fax): +32 (61) 307-66-49 +32 (61) 307-66-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASILE SERRURERIE SM SCRL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASILE SERRURERIE SM SCRL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASILE SERRURERIE SM SCRL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASILE SERRURERIE SM SCRL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASILE SERRURERIE SM SCRL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASILE SERRURERIE SM SCRL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASILE SERRURERIE SM SCRL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASILE SERRURERIE SM SCRL.
Products information BASILE SERRURERIE SM SCRL.

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits & Services: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Réparations à domicile d'articles divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASILE SERRURERIE SM SCRL.
(Get full report from official database of BE for BASILE SERRURERIE SM SCRL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASILE SERRURERIE SM SCRL.
Addition kinds of activities for BASILE SERRURERIE SM SCRL.

275907. Zak, wrapper, en afdichting afdrukken en gravure | Bag, wrapper, and seal printing and engraving
16299904. Stapelbedrijf | Pile driving contractor
35560103. Cream scheiders (voedingsmiddelen machines) | Cream separators (food products machinery)
36310101. Convectie ovens, inclusief draagbare: huishoudelijke | Convection ovens, including portable: household
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated
79990803. Kaart kamers | Card rooms

Werken bij BASILE SERRURERIE SM SCRL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASILE SERRURERIE SM SCRL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASILE SERRURERIE SM SCRL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASILE SERRURERIE SM SCRL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van BASILE SERRURERIE SM SCRL. in sociale netwerken
Look for responds of BASILE SERRURERIE SM SCRL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASILE SERRURERIE SM SCRL.. Laat een reactie achter voor BASILE SERRURERIE SM SCRL.. BASILE SERRURERIE SM SCRL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASILE SERRURERIE SM SCRL.. Leave a respond for BASILE SERRURERIE SM SCRL.. BASILE SERRURERIE SM SCRL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASILE SERRURERIE SM SCRL. op de google maps. Adres en contacten BASILE SERRURERIE SM SCRL.
Location of BASILE SERRURERIE SM SCRL. on the google maps. Address and contacts of BASILE SERRURERIE SM SCRL.

Andere gerelateerde bedrijven als come BASILE SERRURERIE SM SCRL. BASILE SERRURERIE SM SCRL.: Dejaiffe-Boulanger SA | GRANIT INTER MARBRE ET PIERRE | Mezennestje (Het) VZW | Mode Anja | CHARE ME

Other related companies as BASILE SERRURERIE SM SCRL.: Dejaiffe-Boulanger SA | GRANIT INTER MARBRE ET PIERRE | Mezennestje (Het) VZW | Mode Anja | CHARE ME

BASILE SERRURERIE SM SCRL. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASILE SERRURERIE SM SCRL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf BASILE SERRURERIE SM SCRL. bevindt zich op het adres: 16 RUE DU PRADO; 1080; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réparations à domicile d'articles divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van BASILE SERRURERIE SM SCRL. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASILE SERRURERIE SM SCRL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASILE SERRURERIE SM SCRL., openstaande posities, locatie van BASILE SERRURERIE SM SCRL. op de kaart.

BASILE SERRURERIE SM SCRL. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASILE SERRURERIE SM SCRL., company assigned to the tax number BE07007324218. The company BASILE SERRURERIE SM SCRL. is located at the address: 16 RUE DU PRADO; 1080; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réparations à domicile d'articles divers. List of products are Produits & Services: Clés & Serrures..
The main activity of BASILE SERRURERIE SM SCRL. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BASILE SERRURERIE SM SCRL. is not available. You also can look at reviews of BASILE SERRURERIE SM SCRL., open positions, location of BASILE SERRURERIE SM SCRL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASILE SERRURERIE SM SCRL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASILE SERRURERIE SM SCRL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASILE SERRURERIE SM SCRL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASILE SERRURERIE SM SCRL., employees, financial statistics.