Mode Anja

Contactgegevens Mode Anja: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mode Anja: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mode Anja

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karel Lodewijk De Lensstraat 19; 9500; Geraardsbergen (Overboelare), België

Telefoon (phone): 054 42 28 54 (+32-054 42 28 54) 054 42 28 54 (+32-054 42 28 54)

Fax (fax): 054 41 55 46 (+32-054 41 55 46) 054 41 55 46 (+32-054 41 55 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mode Anja: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mode Anja"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mode Anja"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mode Anja, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mode Anja. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mode Anja, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mode Anja. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mode Anja
Products information Mode Anja

BTW identificatienummer (tax): BE09889038085
Ondernemingsnummer: 4031951904
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Haberdashery - Retail; Fabrics & silks - Retail

Product categorie (product category): Leisure articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mode Anja
(Get full report from official database of BE for Mode Anja)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mode Anja
Addition kinds of activities for Mode Anja

321101. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
335599. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec
26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
28920100. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
30520100. Tuinslang | Rubber hose
92239908. Reformatorische, overheid | Reformatory, government

Werken bij Mode Anja: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mode Anja: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mode Anja. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mode Anja. Looking for open vacancies in other companies

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • Gemotiveerde plaatser ramen en deuren (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Plaatsing van ramen en deuren (vooral in pvc, soms in hout) Projecten bij bvb sociale woningen, maar ook bij particulieren Werven gelegen in West- en Oost-Vlaanderen Vrij stabiele uren

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van Mode Anja in sociale netwerken
Look for responds of Mode Anja in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mode Anja. Laat een reactie achter voor Mode Anja. Mode Anja bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mode Anja. Leave a respond for Mode Anja. Mode Anja on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mode Anja op de google maps. Adres en contacten Mode Anja
Location of Mode Anja on the google maps. Address and contacts of Mode Anja

Andere gerelateerde bedrijven als come Mode Anja Mode Anja: BEGRAFENISSEN PIERARDS | STUDIEBUREAU CASIER PATRICK BVBA | BUREAU GYRING | Meyskens M | PHILIPPE GOLARD

Other related companies as Mode Anja: BEGRAFENISSEN PIERARDS | STUDIEBUREAU CASIER PATRICK BVBA | BUREAU GYRING | Meyskens M | PHILIPPE GOLARD

Mode Anja is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mode Anja, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09889038085. Het bedrijf Mode Anja bevindt zich op het adres: Karel Lodewijk De Lensstraat 19; 9500; Geraardsbergen (Overboelare). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Leisure articles. Lijst met producten zijn Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Haberdashery - Retail; Fabrics & silks - Retail.
De hoofdactiviteit van Mode Anja is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mode Anja is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mode Anja, openstaande posities, locatie van Mode Anja op de kaart.

Mode Anja is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mode Anja, company assigned to the tax number BE09889038085. The company Mode Anja is located at the address: Karel Lodewijk De Lensstraat 19; 9500; Geraardsbergen (Overboelare). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Leisure articles. List of products are Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Haberdashery - Retail; Fabrics & silks - Retail.
The main activity of Mode Anja is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mode Anja is not available. You also can look at reviews of Mode Anja, open positions, location of Mode Anja on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mode Anja, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mode Anja, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mode Anja, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mode Anja, employees, financial statistics.