PITTOORS ELEKTRO CENTER

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • PITTOORS ELEKTRO CENTER
Private companiesMiscellaneous Repair Services • PITTOORS ELEKTRO CENTER

Contactgegevens PITTOORS ELEKTRO CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PITTOORS ELEKTRO CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PITTOORS ELEKTRO CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSTRAAT 7; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15317111 (+32-15317111) 15317111 (+32-15317111)

Fax (fax): +32 (84) 688-43-74 +32 (84) 688-43-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PITTOORS ELEKTRO CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PITTOORS ELEKTRO CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PITTOORS ELEKTRO CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PITTOORS ELEKTRO CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PITTOORS ELEKTRO CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PITTOORS ELEKTRO CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PITTOORS ELEKTRO CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PITTOORS ELEKTRO CENTER
Products information PITTOORS ELEKTRO CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE08028228759
Ondernemingsnummer: 9801147460
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions.. Produits: Téléphones Mobiles.. Types de Films: Vidéos.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Production de films,téléfilms and vidéos. Matériel de Télécommunication. Electroménager,télévisions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PITTOORS ELEKTRO CENTER
(Get full report from official database of BE for PITTOORS ELEKTRO CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PITTOORS ELEKTRO CENTER
Addition kinds of activities for PITTOORS ELEKTRO CENTER

202399. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
326905. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
344300. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
34430800. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
36510109. Microfoons | Microphones
36999913. Waveguide drukapparatuur | Waveguide pressurization equipment
56619900. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
73120000. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
76991900. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij PITTOORS ELEKTRO CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PITTOORS ELEKTRO CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PITTOORS ELEKTRO CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PITTOORS ELEKTRO CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • student deeltijds callagent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van PITTOORS ELEKTRO CENTER in sociale netwerken
Look for responds of PITTOORS ELEKTRO CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PITTOORS ELEKTRO CENTER. Laat een reactie achter voor PITTOORS ELEKTRO CENTER. PITTOORS ELEKTRO CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PITTOORS ELEKTRO CENTER. Leave a respond for PITTOORS ELEKTRO CENTER. PITTOORS ELEKTRO CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PITTOORS ELEKTRO CENTER op de google maps. Adres en contacten PITTOORS ELEKTRO CENTER
Location of PITTOORS ELEKTRO CENTER on the google maps. Address and contacts of PITTOORS ELEKTRO CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come PITTOORS ELEKTRO CENTER PITTOORS ELEKTRO CENTER: OKAZI | AUTO S JEURIS | MEDICONCERN | RODE KRUIS BILZEN | Schutters P

Other related companies as PITTOORS ELEKTRO CENTER: OKAZI | AUTO S JEURIS | MEDICONCERN | RODE KRUIS BILZEN | Schutters P

PITTOORS ELEKTRO CENTER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PITTOORS ELEKTRO CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08028228759. Het bedrijf PITTOORS ELEKTRO CENTER bevindt zich op het adres: KAPELSTRAAT 7; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Production de films,téléfilms and vidéos. Matériel de Télécommunication. Electroménager,télévisions and radios. Lijst met producten zijn Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions.. Produits: Téléphones Mobiles.. Types de Films: Vidéos..
De hoofdactiviteit van PITTOORS ELEKTRO CENTER is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PITTOORS ELEKTRO CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PITTOORS ELEKTRO CENTER, openstaande posities, locatie van PITTOORS ELEKTRO CENTER op de kaart.

PITTOORS ELEKTRO CENTER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PITTOORS ELEKTRO CENTER, company assigned to the tax number BE08028228759. The company PITTOORS ELEKTRO CENTER is located at the address: KAPELSTRAAT 7; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Production de films,téléfilms and vidéos. Matériel de Télécommunication. Electroménager,télévisions and radios. List of products are Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions.. Produits: Téléphones Mobiles.. Types de Films: Vidéos..
The main activity of PITTOORS ELEKTRO CENTER is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PITTOORS ELEKTRO CENTER is not available. You also can look at reviews of PITTOORS ELEKTRO CENTER, open positions, location of PITTOORS ELEKTRO CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PITTOORS ELEKTRO CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PITTOORS ELEKTRO CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PITTOORS ELEKTRO CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PITTOORS ELEKTRO CENTER, employees, financial statistics.