AUTO S JEURIS

Contactgegevens AUTO S JEURIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO S JEURIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO S JEURIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENBLOOKSTRAAT 63BB; 3690; ZUTENDAAL, België

Telefoon (phone): 89614891 (+32-89614891) 89614891 (+32-89614891)

Fax (fax): +32 (9) 670-20-64 +32 (9) 670-20-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO S JEURIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO S JEURIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO S JEURIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO S JEURIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO S JEURIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO S JEURIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO S JEURIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO S JEURIS
Products information AUTO S JEURIS

BTW identificatienummer (tax): BE05929290771
Ondernemingsnummer: 2699035644
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO S JEURIS
(Get full report from official database of BE for AUTO S JEURIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO S JEURIS
Addition kinds of activities for AUTO S JEURIS

289902. zuren | Acids
704102. Rooming huizen | Rooming houses
34299911. Piano hardware | Piano hardware
34440203. Elbows, voor luchtkanalen, kachelpijpen, enz .: plaatwerk | Elbows, for air ducts, stovepipes, etc.: sheet metal
35699918. Industriële schokdempers | Industrial shock absorbers
36729900. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
48229902. Facsimile transmissie diensten | Facsimile transmission services

Werken bij AUTO S JEURIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO S JEURIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO S JEURIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO S JEURIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • Arts preventieve geneeskunde (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671958-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers Je beschikt over een basisdiploma geneeskunde; klinische ervaring en ECG-opleiding zijn een meerwaarde. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Frans (gesproken en geschreven). Je hebt een goede kennis van courante PC-toepassingen Je kan zelfstandig werken, bent empathisch, en hebt een luisterend oor. Je staat open voor psychosociale problemen. Ervaring in de psychosociale sector is een troef. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan je anderhalve dag / week vrijmaken Je werkt op zelfstandige basis, volgens de barema’s van het RIZIV.

Zoek naar antwoorden van AUTO S JEURIS in sociale netwerken
Look for responds of AUTO S JEURIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO S JEURIS. Laat een reactie achter voor AUTO S JEURIS. AUTO S JEURIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO S JEURIS. Leave a respond for AUTO S JEURIS. AUTO S JEURIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO S JEURIS op de google maps. Adres en contacten AUTO S JEURIS
Location of AUTO S JEURIS on the google maps. Address and contacts of AUTO S JEURIS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO S JEURIS AUTO S JEURIS: JEAN RIFFONT | COIFFURE MAURICE | Deloose Koen | CAENEPENNE-DE ROOCK | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE

Other related companies as AUTO S JEURIS: JEAN RIFFONT | COIFFURE MAURICE | Deloose Koen | CAENEPENNE-DE ROOCK | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE

AUTO S JEURIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO S JEURIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05929290771. Het bedrijf AUTO S JEURIS bevindt zich op het adres: MOLENBLOOKSTRAAT 63BB; 3690; ZUTENDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van AUTO S JEURIS is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO S JEURIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO S JEURIS, openstaande posities, locatie van AUTO S JEURIS op de kaart.

AUTO S JEURIS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO S JEURIS, company assigned to the tax number BE05929290771. The company AUTO S JEURIS is located at the address: MOLENBLOOKSTRAAT 63BB; 3690; ZUTENDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of AUTO S JEURIS is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO S JEURIS is not available. You also can look at reviews of AUTO S JEURIS, open positions, location of AUTO S JEURIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO S JEURIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO S JEURIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO S JEURIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO S JEURIS, employees, financial statistics.