MARCEL THERER

Contactgegevens MARCEL THERER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL THERER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL THERER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMEIN DES PAUMREUX 9; 4960; MALMEDY/MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80330337 (+32-80330337) 80330337 (+32-80330337)

Fax (fax): +32 (58) 563-53-61 +32 (58) 563-53-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL THERER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL THERER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL THERER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL THERER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL THERER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL THERER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL THERER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL THERER
Products information MARCEL THERER

BTW identificatienummer (tax): BE09949188232
Ondernemingsnummer: 1739929199
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Réparations d'appareils électroménagers. Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL THERER
(Get full report from official database of BE for MARCEL THERER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL THERER
Addition kinds of activities for MARCEL THERER

3578. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
149907. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
01390103. Graszaad boerderij | Grass seed farm
28990201. Zuurweerstand voor etsen | Acid resist for etching
30890111. Tubes, kunststoffen (containers) | Tubs, plastics (containers)
36990501. Elektrische heksladers | Electric fence chargers
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial

Werken bij MARCEL THERER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL THERER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL THERER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL THERER. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van MARCEL THERER in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL THERER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL THERER. Laat een reactie achter voor MARCEL THERER. MARCEL THERER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL THERER. Leave a respond for MARCEL THERER. MARCEL THERER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL THERER op de google maps. Adres en contacten MARCEL THERER
Location of MARCEL THERER on the google maps. Address and contacts of MARCEL THERER

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL THERER MARCEL THERER: Palmans E | MATTAR KONDITOREI | RIJBAAN PIET | HEBIC | VAN SPRINGEL TECHNICS

Other related companies as MARCEL THERER: Palmans E | MATTAR KONDITOREI | RIJBAAN PIET | HEBIC | VAN SPRINGEL TECHNICS

MARCEL THERER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL THERER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09949188232. Het bedrijf MARCEL THERER bevindt zich op het adres: CHEMEIN DES PAUMREUX 9; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 556,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réparations d'appareils électroménagers. Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van MARCEL THERER is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL THERER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL THERER, openstaande posities, locatie van MARCEL THERER op de kaart.

MARCEL THERER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL THERER, company assigned to the tax number BE09949188232. The company MARCEL THERER is located at the address: CHEMEIN DES PAUMREUX 9; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 556,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réparations d'appareils électroménagers. Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of MARCEL THERER is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL THERER is not available. You also can look at reviews of MARCEL THERER, open positions, location of MARCEL THERER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL THERER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL THERER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL THERER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL THERER, employees, financial statistics.