MATTAR KONDITOREI

Contactgegevens MATTAR KONDITOREI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATTAR KONDITOREI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATTAR KONDITOREI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GOSPERT 93; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87742431 (+32-87742431) 87742431 (+32-87742431)

Fax (fax): +32 (58) 867-15-38 +32 (58) 867-15-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATTAR KONDITOREI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATTAR KONDITOREI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATTAR KONDITOREI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATTAR KONDITOREI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATTAR KONDITOREI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATTAR KONDITOREI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATTAR KONDITOREI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATTAR KONDITOREI
Products information MATTAR KONDITOREI

BTW identificatienummer (tax): BE07286926269
Ondernemingsnummer: 5171783447
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MATTAR KONDITOREI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATTAR KONDITOREI
(Get full report from official database of BE for MATTAR KONDITOREI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATTAR KONDITOREI
Addition kinds of activities for MATTAR KONDITOREI

241100. logging | Logging
265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
38610106. Warmtegevoelig papier gemaakt van gekocht papier | Heat sensitized paper made from purchased paper
51530200. Veldbonen | Field beans
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij MATTAR KONDITOREI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATTAR KONDITOREI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATTAR KONDITOREI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATTAR KONDITOREI. Looking for open vacancies in other companies

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van MATTAR KONDITOREI in sociale netwerken
Look for responds of MATTAR KONDITOREI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATTAR KONDITOREI. Laat een reactie achter voor MATTAR KONDITOREI. MATTAR KONDITOREI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATTAR KONDITOREI. Leave a respond for MATTAR KONDITOREI. MATTAR KONDITOREI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATTAR KONDITOREI op de google maps. Adres en contacten MATTAR KONDITOREI
Location of MATTAR KONDITOREI on the google maps. Address and contacts of MATTAR KONDITOREI

Andere gerelateerde bedrijven als come MATTAR KONDITOREI MATTAR KONDITOREI: Martine | MOTORKIT | GESCHENKENHUIS | PIRARD J D | Vansevenant D

Other related companies as MATTAR KONDITOREI: Martine | MOTORKIT | GESCHENKENHUIS | PIRARD J D | Vansevenant D

MATTAR KONDITOREI is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATTAR KONDITOREI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286926269. Het bedrijf MATTAR KONDITOREI bevindt zich op het adres: RUE GOSPERT 93; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in MATTAR KONDITOREI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATTAR KONDITOREI is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATTAR KONDITOREI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATTAR KONDITOREI, openstaande posities, locatie van MATTAR KONDITOREI op de kaart.

MATTAR KONDITOREI is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATTAR KONDITOREI, company assigned to the tax number BE07286926269. The company MATTAR KONDITOREI is located at the address: RUE GOSPERT 93; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in MATTAR KONDITOREI were not found.
The main activity of MATTAR KONDITOREI is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MATTAR KONDITOREI is not available. You also can look at reviews of MATTAR KONDITOREI, open positions, location of MATTAR KONDITOREI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATTAR KONDITOREI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATTAR KONDITOREI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATTAR KONDITOREI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATTAR KONDITOREI, employees, financial statistics.