Vansevenant D

Contactgegevens Vansevenant D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vansevenant D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vansevenant D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortemarkstraat 174; 8820; Torhout, België

Telefoon (phone): 050 21 26 67 (+32-050 21 26 67) 050 21 26 67 (+32-050 21 26 67)

Fax (fax): 050 22 03 56 (+32-050 22 03 56) 050 22 03 56 (+32-050 22 03 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vansevenant D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vansevenant D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vansevenant D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vansevenant D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vansevenant D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vansevenant D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vansevenant D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vansevenant D
Products information Vansevenant D

BTW identificatienummer (tax): BE01720703125
Ondernemingsnummer: 8998870849
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Vansevenant D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vansevenant D
(Get full report from official database of BE for Vansevenant D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vansevenant D
Addition kinds of activities for Vansevenant D

20229902. Natuurlijke kaas | Natural cheese
39999911. Cijfers, was | Figures, wax
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
73899934. Patrouille van elektrische transmissie of gasleidingen | Patrol of electric transmission or gas lines
83220701. Vereniging voor gehandicapten | Association for the handicapped

Werken bij Vansevenant D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vansevenant D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vansevenant D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vansevenant D. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

 • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

 • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Werkvoorbereider (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

 • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

 • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

 • Orderpicker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

 • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

 • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • Sales & Marketing Graduate Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1675385-inline.html?cid=Partner_VDAB Have you recently (or almost) gained your Master’s degree? Are you already in the workplace but want a more challenging and rewarding role? Perhaps you’re looking for international opportunities? Exposure to senior management? Top-calibre colleagues? We want to hear from dynamic young potentials with the energy and ability to join our high-performing team. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 26,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. It’s a 2-year program in which we invest deeply in your professional and personal development. You start with a work integration with comprehensive in-house courses, training days and work with colleagues over the first several weeks. What does the program look like? 0 – 12 months: You’ll get hands-on experience and a deep insight into the core of our business – our customers, products, services and software as an account manager 12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales. This earns you exposure to different departments and management. After 24 months: You take on a guaranteed landing position. We fill 80% of our management positions with our own internal candidates. It’s testament to how much we value and develop our people.

 • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

 • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

  Type: Zelfstandige activiteit

  G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

Zoek naar antwoorden van Vansevenant D in sociale netwerken
Look for responds of Vansevenant D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vansevenant D. Laat een reactie achter voor Vansevenant D. Vansevenant D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vansevenant D. Leave a respond for Vansevenant D. Vansevenant D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vansevenant D op de google maps. Adres en contacten Vansevenant D
Location of Vansevenant D on the google maps. Address and contacts of Vansevenant D

Andere gerelateerde bedrijven als come Vansevenant D Vansevenant D: FLIMPULS NV | Kubus 2000 | CENTRE P.M.S. | DIRK INSLEGHERS | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Vansevenant D: FLIMPULS NV | Kubus 2000 | CENTRE P.M.S. | DIRK INSLEGHERS | FEDERALE POLITIE

Vansevenant D is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vansevenant D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01720703125. Het bedrijf Vansevenant D bevindt zich op het adres: Kortemarkstraat 174; 8820; Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fuel oils. Producten gemaakt in Vansevenant D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vansevenant D is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vansevenant D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vansevenant D, openstaande posities, locatie van Vansevenant D op de kaart.

Vansevenant D is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vansevenant D, company assigned to the tax number BE01720703125. The company Vansevenant D is located at the address: Kortemarkstraat 174; 8820; Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fuel oils. Products created in Vansevenant D were not found.
The main activity of Vansevenant D is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vansevenant D is not available. You also can look at reviews of Vansevenant D, open positions, location of Vansevenant D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vansevenant D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vansevenant D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vansevenant D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vansevenant D, employees, financial statistics.