QUEV'AUTO

Contactgegevens QUEV'AUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUEV'AUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUEV'AUTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E BRUNEHAUT 306; 7972; BELOEIL, België

Telefoon (phone): 69688683 (+32-69688683) 69688683 (+32-69688683)

Fax (fax): +32 (56) 279-35-26 +32 (56) 279-35-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUEV'AUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUEV'AUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUEV'AUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUEV'AUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUEV'AUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUEV'AUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUEV'AUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUEV'AUTO
Products information QUEV'AUTO

BTW identificatienummer (tax): BE02484527587
Ondernemingsnummer: 2824829101
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Démantèlement de Véhicules. Services: Remorquage d'Epaves.. Services: Dépannage & Remorquage.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUEV'AUTO
(Get full report from official database of BE for QUEV'AUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUEV'AUTO
Addition kinds of activities for QUEV'AUTO

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
23920603. Linnen, tapijt: textiel, behalve vilt | Linings, carpet: textile, except felt
26790400. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
28190201. Boorzuur | Boric acid
30520200. Plastic slang | Plastic hose
35230304. Spuitmachines en spuitmachines, landbouw | Sprayers and spraying machines, agricultural
36740400. Stralingsensoren | Radiation sensors
55990100. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
59991101. Aquarium levert | Aquarium supplies

Werken bij QUEV'AUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUEV'AUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUEV'AUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUEV'AUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van QUEV'AUTO in sociale netwerken
Look for responds of QUEV'AUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUEV'AUTO. Laat een reactie achter voor QUEV'AUTO. QUEV'AUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUEV'AUTO. Leave a respond for QUEV'AUTO. QUEV'AUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUEV'AUTO op de google maps. Adres en contacten QUEV'AUTO
Location of QUEV'AUTO on the google maps. Address and contacts of QUEV'AUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come QUEV'AUTO QUEV'AUTO: FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV | WIJNHANDEL KELLER | OLIVIER PENET | DTB-A Van Den Poel | MARCEL SCHRUERS

Other related companies as QUEV'AUTO: FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV | WIJNHANDEL KELLER | OLIVIER PENET | DTB-A Van Den Poel | MARCEL SCHRUERS

QUEV'AUTO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUEV'AUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02484527587. Het bedrijf QUEV'AUTO bevindt zich op het adres: CHAUSS?E BRUNEHAUT 306; 7972; BELOEIL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Lijst met producten zijn Activités: Démantèlement de Véhicules. Services: Remorquage d'Epaves.. Services: Dépannage & Remorquage..
De hoofdactiviteit van QUEV'AUTO is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUEV'AUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUEV'AUTO, openstaande posities, locatie van QUEV'AUTO op de kaart.

QUEV'AUTO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUEV'AUTO, company assigned to the tax number BE02484527587. The company QUEV'AUTO is located at the address: CHAUSS?E BRUNEHAUT 306; 7972; BELOEIL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. List of products are Activités: Démantèlement de Véhicules. Services: Remorquage d'Epaves.. Services: Dépannage & Remorquage..
The main activity of QUEV'AUTO is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of QUEV'AUTO is not available. You also can look at reviews of QUEV'AUTO, open positions, location of QUEV'AUTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUEV'AUTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUEV'AUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUEV'AUTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUEV'AUTO, employees, financial statistics.