FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV

Contactgegevens FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ikarosln. 41 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-15-05-90 32-27-15-05-90

Fax (fax): 32-27-21-07-70 32-27-21-07-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV
Products information FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02622406005
Ondernemingsnummer: 4516174316
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 209,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Blood and organ banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV
(Get full report from official database of BE for FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV
Addition kinds of activities for FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV

208200. Malt dranken | Malt beverages
395301. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
17110000. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
28410000. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
35190100. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
51539901. Graan liften | Grain elevators

Werken bij FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

Zoek naar antwoorden van FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV. Laat een reactie achter voor FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV. FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV. Leave a respond for FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV. FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV op de google maps. Adres en contacten FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV
Location of FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV on the google maps. Address and contacts of FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV: DISCO RECORD | GARAGE VAN STEENKISTE | KID FASHION | GARAGE MOULIN | LUC DHONDT

Other related companies as FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV: DISCO RECORD | GARAGE VAN STEENKISTE | KID FASHION | GARAGE MOULIN | LUC DHONDT

FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02622406005. Het bedrijf FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV bevindt zich op het adres: Ikarosln. 41 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 209,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Blood and organ banks. Producten gemaakt in FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV, openstaande posities, locatie van FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV op de kaart.

FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV, company assigned to the tax number BE02622406005. The company FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV is located at the address: Ikarosln. 41 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 209,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Blood and organ banks. Products created in FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV were not found.
The main activity of FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV is not available. You also can look at reviews of FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV, open positions, location of FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGAMBRO BCT EUROPE EUROPE NV, employees, financial statistics.