L & M SYSTEMS

Contactgegevens L & M SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L & M SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

L & M SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIEMSTERWEG 103; 3742; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89418722 (+32-89418722) 89418722 (+32-89418722)

Fax (fax): +32 (84) 871-56-49 +32 (84) 871-56-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L & M SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L & M SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L & M SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L & M SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L & M SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L & M SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L & M SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L & M SYSTEMS
Products information L & M SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE06733764648
Ondernemingsnummer: 7099334716
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Ordinateurs,Logiciels,Abonnements Internet,CD-ROM Vierges,Périphériques.. Produits: Ordinateurs.. Services: Installation de Réseaux.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels. Biens d'occasion. Ordinateurs and équipement informatique. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en systèmes informatiques. Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L & M SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for L & M SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor L & M SYSTEMS
Addition kinds of activities for L & M SYSTEMS

509199. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
23299900. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
34440203. Elbows, voor luchtkanalen, kachelpijpen, enz .: plaatwerk | Elbows, for air ducts, stovepipes, etc.: sheet metal
35569901. Bakkerijmachines | Bakery machinery
38260303. Vochtanalysatoren | Moisture analyzers

Werken bij L & M SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L & M SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L & M SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L & M SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Inpakker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

Zoek naar antwoorden van L & M SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of L & M SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor L & M SYSTEMS. Laat een reactie achter voor L & M SYSTEMS. L & M SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L & M SYSTEMS. Leave a respond for L & M SYSTEMS. L & M SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L & M SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten L & M SYSTEMS
Location of L & M SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of L & M SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come L & M SYSTEMS L & M SYSTEMS: MATHIEU AERTS | JEAN LIZIN | CRAENEN | BUREAU SCHAKMAN | Karrewiel ('t)

Other related companies as L & M SYSTEMS: MATHIEU AERTS | JEAN LIZIN | CRAENEN | BUREAU SCHAKMAN | Karrewiel ('t)

L & M SYSTEMS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L & M SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06733764648. Het bedrijf L & M SYSTEMS bevindt zich op het adres: RIEMSTERWEG 103; 3742; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Biens d'occasion. Ordinateurs and équipement informatique. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en systèmes informatiques. Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Ordinateurs,Logiciels,Abonnements Internet,CD-ROM Vierges,Périphériques.. Produits: Ordinateurs.. Services: Installation de Réseaux.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van L & M SYSTEMS is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L & M SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L & M SYSTEMS, openstaande posities, locatie van L & M SYSTEMS op de kaart.

L & M SYSTEMS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is L & M SYSTEMS, company assigned to the tax number BE06733764648. The company L & M SYSTEMS is located at the address: RIEMSTERWEG 103; 3742; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. Biens d'occasion. Ordinateurs and équipement informatique. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en systèmes informatiques. Jeux and jouets. List of products are Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Ordinateurs,Logiciels,Abonnements Internet,CD-ROM Vierges,Périphériques.. Produits: Ordinateurs.. Services: Installation de Réseaux.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés..
The main activity of L & M SYSTEMS is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L & M SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of L & M SYSTEMS, open positions, location of L & M SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L & M SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L & M SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L & M SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L & M SYSTEMS, employees, financial statistics.