Karrewiel ('t)

Contactgegevens Karrewiel ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Karrewiel ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Karrewiel ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bellemdorpweg 34; 9881; Aalter (Bellem), België

Telefoon (phone): 09 375 01 34 (+32-09 375 01 34) 09 375 01 34 (+32-09 375 01 34)

Fax (fax): +32 (63) 267-57-12 +32 (63) 267-57-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Karrewiel ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Karrewiel ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Karrewiel ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Karrewiel ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Karrewiel ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Karrewiel ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Karrewiel ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Karrewiel ('t)
Products information Karrewiel ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE07345703125
Ondernemingsnummer: 1123870849
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Karrewiel ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Karrewiel ('t)
(Get full report from official database of BE for Karrewiel ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Karrewiel ('t)
Addition kinds of activities for Karrewiel ('t)

35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
35539902. Box making machines, voor houten dozen | Box making machines, for wooden boxes
36940204. Ontstekingsspoelen, automotive | Ignition coils, automotive
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
38290409. Torsie testen apparatuur | Torsion testing equipment
39969900. Hard oppervlak vloerbedekking, nec, nec | Hard surface floor coverings, nec, nec
55310000. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
87420304. Nieuwe producten en diensten consultants | New products and services consultants
92220404. Juridische raad en vervolging, lokale overheid | Legal counsel and prosecution, local government

Werken bij Karrewiel ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Karrewiel ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Karrewiel ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Karrewiel ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier zijn wij op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan je op beide locaties werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van Karrewiel ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Karrewiel ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Karrewiel ('t). Laat een reactie achter voor Karrewiel ('t). Karrewiel ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Karrewiel ('t). Leave a respond for Karrewiel ('t). Karrewiel ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Karrewiel ('t) op de google maps. Adres en contacten Karrewiel ('t)
Location of Karrewiel ('t) on the google maps. Address and contacts of Karrewiel ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Karrewiel ('t) Karrewiel ('t): Control | ELEKTRO VROMAN | BRABANT J & Fils | A.ART DECO | Tellus sa

Other related companies as Karrewiel ('t): Control | ELEKTRO VROMAN | BRABANT J & Fils | A.ART DECO | Tellus sa

Karrewiel ('t) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Karrewiel ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07345703125. Het bedrijf Karrewiel ('t) bevindt zich op het adres: Bellemdorpweg 34; 9881; Aalter (Bellem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 665,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Karrewiel ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Karrewiel ('t) is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Karrewiel ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Karrewiel ('t), openstaande posities, locatie van Karrewiel ('t) op de kaart.

Karrewiel ('t) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Karrewiel ('t), company assigned to the tax number BE07345703125. The company Karrewiel ('t) is located at the address: Bellemdorpweg 34; 9881; Aalter (Bellem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 665,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Karrewiel ('t) were not found.
The main activity of Karrewiel ('t) is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Karrewiel ('t) is not available. You also can look at reviews of Karrewiel ('t), open positions, location of Karrewiel ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Karrewiel ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Karrewiel ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Karrewiel ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Karrewiel ('t), employees, financial statistics.