A.B.A.C.U.S.

Contactgegevens A.B.A.C.U.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.A.C.U.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.A.C.U.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAND VAN RODELAAN 7; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 93628155 (+32-93628155) 93628155 (+32-93628155)

Fax (fax): +32 (50) 857-77-79 +32 (50) 857-77-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.A.C.U.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.A.C.U.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.A.C.U.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.A.C.U.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.A.C.U.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.A.C.U.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.A.C.U.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.A.C.U.S.
Products information A.B.A.C.U.S.

BTW identificatienummer (tax): BE07459686279
Ondernemingsnummer: 2862731933
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Réalisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.A.C.U.S.
(Get full report from official database of BE for A.B.A.C.U.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.A.C.U.S.
Addition kinds of activities for A.B.A.C.U.S.

332101. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
519901. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
23390202. Knickers: vrouwen, misses 'en junioren' | Knickers: women's, misses', and juniors'
36489902. Zaklampen | Flashlights
38230419. Tijdcyclus en programma controllers, industrieel proces type | Time cycle and program controllers, industrial process type
50210101. Barmeubelen | Bar furniture
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
59490203. Noties, inclusief trim | Notions, including trim

Werken bij A.B.A.C.U.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.A.C.U.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.A.C.U.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.A.C.U.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van A.B.A.C.U.S. in sociale netwerken
Look for responds of A.B.A.C.U.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.A.C.U.S.. Laat een reactie achter voor A.B.A.C.U.S.. A.B.A.C.U.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.A.C.U.S.. Leave a respond for A.B.A.C.U.S.. A.B.A.C.U.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.A.C.U.S. op de google maps. Adres en contacten A.B.A.C.U.S.
Location of A.B.A.C.U.S. on the google maps. Address and contacts of A.B.A.C.U.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.A.C.U.S. A.B.A.C.U.S.: GROEP ARGENTA | KICKBOXING NIEUW GENT | INTERNATIONAL BAPTIST CHURCH | GARAGE DEBACKER | BOUTIQUE L'HOMME

Other related companies as A.B.A.C.U.S.: GROEP ARGENTA | KICKBOXING NIEUW GENT | INTERNATIONAL BAPTIST CHURCH | GARAGE DEBACKER | BOUTIQUE L'HOMME

A.B.A.C.U.S. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.A.C.U.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07459686279. Het bedrijf A.B.A.C.U.S. bevindt zich op het adres: LAND VAN RODELAAN 7; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 644,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Réalisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van A.B.A.C.U.S. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.A.C.U.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.A.C.U.S., openstaande posities, locatie van A.B.A.C.U.S. op de kaart.

A.B.A.C.U.S. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.A.C.U.S., company assigned to the tax number BE07459686279. The company A.B.A.C.U.S. is located at the address: LAND VAN RODELAAN 7; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 644,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Réalisation de programmes and logiciels. List of products are Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalisés..
The main activity of A.B.A.C.U.S. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.A.C.U.S. is not available. You also can look at reviews of A.B.A.C.U.S., open positions, location of A.B.A.C.U.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.A.C.U.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.A.C.U.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.A.C.U.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.A.C.U.S., employees, financial statistics.