KICKBOXING NIEUW GENT

Contactgegevens KICKBOXING NIEUW GENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KICKBOXING NIEUW GENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KICKBOXING NIEUW GENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDEBAREELSTRAAT 3; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92514510 (+32-92514510) 92514510 (+32-92514510)

Fax (fax): +32 (69) 771-93-93 +32 (69) 771-93-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KICKBOXING NIEUW GENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KICKBOXING NIEUW GENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KICKBOXING NIEUW GENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KICKBOXING NIEUW GENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KICKBOXING NIEUW GENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KICKBOXING NIEUW GENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KICKBOXING NIEUW GENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KICKBOXING NIEUW GENT
Products information KICKBOXING NIEUW GENT

BTW identificatienummer (tax): BE05159423828
Ondernemingsnummer: 4747161865
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in KICKBOXING NIEUW GENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KICKBOXING NIEUW GENT
(Get full report from official database of BE for KICKBOXING NIEUW GENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KICKBOXING NIEUW GENT
Addition kinds of activities for KICKBOXING NIEUW GENT

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
232999. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
45819906. Vaste basis operator | Fixed base operator

Werken bij KICKBOXING NIEUW GENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KICKBOXING NIEUW GENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KICKBOXING NIEUW GENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KICKBOXING NIEUW GENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Verkoper - verkoopster Vis-afdeling MAKRO Eke voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vis-afdeling bij Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal instaan voor het bedienen van de klanten, klaarzetten van bestellingen, aanvullen van de afdeling, controle op kwaliteit, onderhoud van de afdeling, ...

  • Productiemedewerkers voeding te Olen of Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op hetlaatste moment wordt opgebeld.

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

Zoek naar antwoorden van KICKBOXING NIEUW GENT in sociale netwerken
Look for responds of KICKBOXING NIEUW GENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KICKBOXING NIEUW GENT. Laat een reactie achter voor KICKBOXING NIEUW GENT. KICKBOXING NIEUW GENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KICKBOXING NIEUW GENT. Leave a respond for KICKBOXING NIEUW GENT. KICKBOXING NIEUW GENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KICKBOXING NIEUW GENT op de google maps. Adres en contacten KICKBOXING NIEUW GENT
Location of KICKBOXING NIEUW GENT on the google maps. Address and contacts of KICKBOXING NIEUW GENT

Andere gerelateerde bedrijven als come KICKBOXING NIEUW GENT KICKBOXING NIEUW GENT: I.B.L. IMMOBILI?N | NAS KOELTECHNIEK | ISABELLE DEVOLDERE | WOLFGANG FINK | CARROSSERIE L.D.K.

Other related companies as KICKBOXING NIEUW GENT: I.B.L. IMMOBILI?N | NAS KOELTECHNIEK | ISABELLE DEVOLDERE | WOLFGANG FINK | CARROSSERIE L.D.K.

KICKBOXING NIEUW GENT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KICKBOXING NIEUW GENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05159423828. Het bedrijf KICKBOXING NIEUW GENT bevindt zich op het adres: OUDEBAREELSTRAAT 3; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in KICKBOXING NIEUW GENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KICKBOXING NIEUW GENT is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KICKBOXING NIEUW GENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KICKBOXING NIEUW GENT, openstaande posities, locatie van KICKBOXING NIEUW GENT op de kaart.

KICKBOXING NIEUW GENT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is KICKBOXING NIEUW GENT, company assigned to the tax number BE05159423828. The company KICKBOXING NIEUW GENT is located at the address: OUDEBAREELSTRAAT 3; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in KICKBOXING NIEUW GENT were not found.
The main activity of KICKBOXING NIEUW GENT is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KICKBOXING NIEUW GENT is not available. You also can look at reviews of KICKBOXING NIEUW GENT, open positions, location of KICKBOXING NIEUW GENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KICKBOXING NIEUW GENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KICKBOXING NIEUW GENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KICKBOXING NIEUW GENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KICKBOXING NIEUW GENT, employees, financial statistics.