MICHEL CASTELEYN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • MICHEL CASTELEYN
Private companiesMiscellaneous Retail • MICHEL CASTELEYN

Contactgegevens MICHEL CASTELEYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL CASTELEYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL CASTELEYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTEENWEG 48; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51544434 (+32-51544434) 51544434 (+32-51544434)

Fax (fax): +32 (10) 170-23-55 +32 (10) 170-23-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL CASTELEYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL CASTELEYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL CASTELEYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL CASTELEYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL CASTELEYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL CASTELEYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL CASTELEYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL CASTELEYN
Products information MICHEL CASTELEYN

BTW identificatienummer (tax): BE04184387207
Ondernemingsnummer: 9065338134
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MICHEL CASTELEYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL CASTELEYN
(Get full report from official database of BE for MICHEL CASTELEYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL CASTELEYN
Addition kinds of activities for MICHEL CASTELEYN

16290102. Kanaalconstructie | Canal construction
28210214. Polyvinylbutyralharsen | Polyvinyl butyral resins
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
59630304. Kranten, thuisbezorging, niet door printers of uitgevers | Newspapers, home delivery, not by printers or publishers
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij MICHEL CASTELEYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL CASTELEYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL CASTELEYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL CASTELEYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van MICHEL CASTELEYN in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL CASTELEYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL CASTELEYN. Laat een reactie achter voor MICHEL CASTELEYN. MICHEL CASTELEYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL CASTELEYN. Leave a respond for MICHEL CASTELEYN. MICHEL CASTELEYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL CASTELEYN op de google maps. Adres en contacten MICHEL CASTELEYN
Location of MICHEL CASTELEYN on the google maps. Address and contacts of MICHEL CASTELEYN

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL CASTELEYN MICHEL CASTELEYN: COIFFURE CATHERINE | NETTOYAGE ? SEC LA COM?TE | Nele | BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING | Eurogenda SPRL

Other related companies as MICHEL CASTELEYN: COIFFURE CATHERINE | NETTOYAGE ? SEC LA COM?TE | Nele | BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING | Eurogenda SPRL

MICHEL CASTELEYN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL CASTELEYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04184387207. Het bedrijf MICHEL CASTELEYN bevindt zich op het adres: IEPERSTEENWEG 48; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in MICHEL CASTELEYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL CASTELEYN is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL CASTELEYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL CASTELEYN, openstaande posities, locatie van MICHEL CASTELEYN op de kaart.

MICHEL CASTELEYN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL CASTELEYN, company assigned to the tax number BE04184387207. The company MICHEL CASTELEYN is located at the address: IEPERSTEENWEG 48; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in MICHEL CASTELEYN were not found.
The main activity of MICHEL CASTELEYN is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL CASTELEYN is not available. You also can look at reviews of MICHEL CASTELEYN, open positions, location of MICHEL CASTELEYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL CASTELEYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL CASTELEYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL CASTELEYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL CASTELEYN, employees, financial statistics.