EMMANUEL PEIGNEUR

Contactgegevens EMMANUEL PEIGNEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMMANUEL PEIGNEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMMANUEL PEIGNEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FR?RES-STASSE 2; 5380; FERNELMONT, België

Telefoon (phone): 81833215 (+32-81833215) 81833215 (+32-81833215)

Fax (fax): +32 (84) 845-76-53 +32 (84) 845-76-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMMANUEL PEIGNEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMMANUEL PEIGNEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMMANUEL PEIGNEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMMANUEL PEIGNEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMMANUEL PEIGNEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMMANUEL PEIGNEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMMANUEL PEIGNEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMMANUEL PEIGNEUR
Products information EMMANUEL PEIGNEUR

BTW identificatienummer (tax): BE02287048339
Ondernemingsnummer: 9527862548
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in EMMANUEL PEIGNEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMMANUEL PEIGNEUR
(Get full report from official database of BE for EMMANUEL PEIGNEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMMANUEL PEIGNEUR
Addition kinds of activities for EMMANUEL PEIGNEUR

321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
28920000. explosieven | Explosives
31110300. Lederverwerking | Leather processing
59410301. Golfartikelen en -uitrusting | Golf goods and equipment
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij EMMANUEL PEIGNEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMMANUEL PEIGNEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMMANUEL PEIGNEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMMANUEL PEIGNEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van EMMANUEL PEIGNEUR in sociale netwerken
Look for responds of EMMANUEL PEIGNEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMMANUEL PEIGNEUR. Laat een reactie achter voor EMMANUEL PEIGNEUR. EMMANUEL PEIGNEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMMANUEL PEIGNEUR. Leave a respond for EMMANUEL PEIGNEUR. EMMANUEL PEIGNEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMMANUEL PEIGNEUR op de google maps. Adres en contacten EMMANUEL PEIGNEUR
Location of EMMANUEL PEIGNEUR on the google maps. Address and contacts of EMMANUEL PEIGNEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come EMMANUEL PEIGNEUR EMMANUEL PEIGNEUR: IMMO ECKELMANS | VEKEMAN | V?RONIQUE THISSE | MEUBELEN HUGUES CHEVALIER | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as EMMANUEL PEIGNEUR: IMMO ECKELMANS | VEKEMAN | V?RONIQUE THISSE | MEUBELEN HUGUES CHEVALIER | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

EMMANUEL PEIGNEUR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMMANUEL PEIGNEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02287048339. Het bedrijf EMMANUEL PEIGNEUR bevindt zich op het adres: RUE DES FR?RES-STASSE 2; 5380; FERNELMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 133,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in EMMANUEL PEIGNEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMMANUEL PEIGNEUR is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMMANUEL PEIGNEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMMANUEL PEIGNEUR, openstaande posities, locatie van EMMANUEL PEIGNEUR op de kaart.

EMMANUEL PEIGNEUR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMMANUEL PEIGNEUR, company assigned to the tax number BE02287048339. The company EMMANUEL PEIGNEUR is located at the address: RUE DES FR?RES-STASSE 2; 5380; FERNELMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 133,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in EMMANUEL PEIGNEUR were not found.
The main activity of EMMANUEL PEIGNEUR is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EMMANUEL PEIGNEUR is not available. You also can look at reviews of EMMANUEL PEIGNEUR, open positions, location of EMMANUEL PEIGNEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMMANUEL PEIGNEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMMANUEL PEIGNEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMMANUEL PEIGNEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMMANUEL PEIGNEUR, employees, financial statistics.