CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Private companiesMiscellaneous Repair Services • CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Contactgegevens CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LESSIUSSTRAAT 8BA; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33135204 (+32-33135204) 33135204 (+32-33135204)

Fax (fax): +32 (64) 164-53-80 +32 (64) 164-53-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSULTATIEBUR.JONGE KIND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSULTATIEBUR.JONGE KIND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Products information CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

BTW identificatienummer (tax): BE06576934814
Ondernemingsnummer: 6376708984
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
(Get full report from official database of BE for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Addition kinds of activities for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

225299. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
20330409. Groentetaartmixen en vullingen: in blikjes, potten, enz. | Vegetable pie mixes and fillings: in cans, jars, etc.
34419905. Vloerpalen, verstelbaar: metaal | Floor posts, adjustable: metal
34620301. Automotive smeedstukken, ferro: krukas, motor, as, enz. | Automotive forgings, ferrous: crankshaft, engine, axle, etc.
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
41119901. Kabelbanen, met uitzondering van lucht, amusement en schilderachtig | Cable cars, except aerial, amusement, and scenic
50750101. Airconditioningapparatuur, met uitzondering van eenheden, niet inbegrepen | Air conditioning equipment, except room units, nec
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service
76991800. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services

Werken bij CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Looking for open vacancies in other companies

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • zelfstandig verkoper social media (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WEBCLIX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND in sociale netwerken
Look for responds of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Laat een reactie achter voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. CONSULTATIEBUR.JONGE KIND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Leave a respond for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. CONSULTATIEBUR.JONGE KIND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSULTATIEBUR.JONGE KIND op de google maps. Adres en contacten CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Location of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND on the google maps. Address and contacts of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSULTATIEBUR.JONGE KIND CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: Vivre son Deuil | PATRICK ROSSENEU | Huys F | HUIS GIGI | CENTRUM VOOR OSTEOPATHIE

Other related companies as CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: Vivre son Deuil | PATRICK ROSSENEU | Huys F | HUIS GIGI | CENTRUM VOOR OSTEOPATHIE

CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06576934814. Het bedrijf CONSULTATIEBUR.JONGE KIND bevindt zich op het adres: LESSIUSSTRAAT 8BA; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons..
De hoofdactiviteit van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, openstaande posities, locatie van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND op de kaart.

CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, company assigned to the tax number BE06576934814. The company CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is located at the address: LESSIUSSTRAAT 8BA; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons..
The main activity of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is not available. You also can look at reviews of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, open positions, location of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, employees, financial statistics.