ELIE BOEDTS

Contactgegevens ELIE BOEDTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELIE BOEDTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELIE BOEDTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGMOLENSTRAAT 39; 8690; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 58288301 (+32-58288301) 58288301 (+32-58288301)

Fax (fax): +32 (81) 218-87-75 +32 (81) 218-87-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELIE BOEDTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELIE BOEDTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELIE BOEDTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELIE BOEDTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELIE BOEDTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELIE BOEDTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELIE BOEDTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELIE BOEDTS
Products information ELIE BOEDTS

BTW identificatienummer (tax): BE07327850341
Ondernemingsnummer: 5297302246
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ELIE BOEDTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELIE BOEDTS
(Get full report from official database of BE for ELIE BOEDTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELIE BOEDTS
Addition kinds of activities for ELIE BOEDTS

229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
22219906. Voiles, synthetische vezel en zijde | Voiles, manmade fiber and silk
22590203. Wasdoeken, breien | Washcloths, knit
35569902. Kauwgommachines | Chewing gum machinery
36329903. Koelkast kasten, huishouden: metaal en hout | Refrigerator cabinets, household: metal and wood
37519904. Zadels en stoelpalen, motorfiets en fiets | Saddles and seat posts, motorcycle and bicycle
65419902. Titel reconveyance bedrijven | Title reconveyance companies

Werken bij ELIE BOEDTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELIE BOEDTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELIE BOEDTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELIE BOEDTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van ELIE BOEDTS in sociale netwerken
Look for responds of ELIE BOEDTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELIE BOEDTS. Laat een reactie achter voor ELIE BOEDTS. ELIE BOEDTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELIE BOEDTS. Leave a respond for ELIE BOEDTS. ELIE BOEDTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELIE BOEDTS op de google maps. Adres en contacten ELIE BOEDTS
Location of ELIE BOEDTS on the google maps. Address and contacts of ELIE BOEDTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELIE BOEDTS ELIE BOEDTS: ELIANE HUBERT | Pen Corner | JAN DEMEYER | Hache | DIRK DOBBELAERE

Other related companies as ELIE BOEDTS: ELIANE HUBERT | Pen Corner | JAN DEMEYER | Hache | DIRK DOBBELAERE

ELIE BOEDTS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELIE BOEDTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07327850341. Het bedrijf ELIE BOEDTS bevindt zich op het adres: BURGMOLENSTRAAT 39; 8690; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in ELIE BOEDTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELIE BOEDTS is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELIE BOEDTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELIE BOEDTS, openstaande posities, locatie van ELIE BOEDTS op de kaart.

ELIE BOEDTS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELIE BOEDTS, company assigned to the tax number BE07327850341. The company ELIE BOEDTS is located at the address: BURGMOLENSTRAAT 39; 8690; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in ELIE BOEDTS were not found.
The main activity of ELIE BOEDTS is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELIE BOEDTS is not available. You also can look at reviews of ELIE BOEDTS, open positions, location of ELIE BOEDTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELIE BOEDTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELIE BOEDTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELIE BOEDTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELIE BOEDTS, employees, financial statistics.