ELIANE HUBERT

Contactgegevens ELIANE HUBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELIANE HUBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELIANE HUBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MURMURE GRANDS ARBRES 11; 4121; NEUPRE, België

Telefoon (phone): 43713672 (+32-43713672) 43713672 (+32-43713672)

Fax (fax): +32 (16) 764-89-46 +32 (16) 764-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELIANE HUBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELIANE HUBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELIANE HUBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELIANE HUBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELIANE HUBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELIANE HUBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELIANE HUBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELIANE HUBERT
Products information ELIANE HUBERT

BTW identificatienummer (tax): BE01753662109
Ondernemingsnummer: 6140228271
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ELIANE HUBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELIANE HUBERT
(Get full report from official database of BE for ELIANE HUBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELIANE HUBERT
Addition kinds of activities for ELIANE HUBERT

25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
25420207. Garment rekken, behalve hout | Garment racks, except wood
26550103. Buizen, vezels of papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Tubes, fiber or paper: made from purchased material
28920210. Hmx, hbx | Hmx, hbx
36340119. Urnen, elektrisch: huishouden | Urns, electric: household
38220601. Appliance regulators | Appliance regulators
41110402. Lokale spoorweg passagier operatie | Local railway passenger operation
51120302. Looseleaf bindmiddelen | Looseleaf binders

Werken bij ELIANE HUBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELIANE HUBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELIANE HUBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELIANE HUBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van ELIANE HUBERT in sociale netwerken
Look for responds of ELIANE HUBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELIANE HUBERT. Laat een reactie achter voor ELIANE HUBERT. ELIANE HUBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELIANE HUBERT. Leave a respond for ELIANE HUBERT. ELIANE HUBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELIANE HUBERT op de google maps. Adres en contacten ELIANE HUBERT
Location of ELIANE HUBERT on the google maps. Address and contacts of ELIANE HUBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ELIANE HUBERT ELIANE HUBERT: Kolacz V | PRIMATEC | Kempens Heftruckbedrijf NV | COMPUDIDAC | Injextru Plastics NV

Other related companies as ELIANE HUBERT: Kolacz V | PRIMATEC | Kempens Heftruckbedrijf NV | COMPUDIDAC | Injextru Plastics NV

ELIANE HUBERT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELIANE HUBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01753662109. Het bedrijf ELIANE HUBERT bevindt zich op het adres: MURMURE GRANDS ARBRES 11; 4121; NEUPRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 265,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in ELIANE HUBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELIANE HUBERT is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELIANE HUBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELIANE HUBERT, openstaande posities, locatie van ELIANE HUBERT op de kaart.

ELIANE HUBERT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELIANE HUBERT, company assigned to the tax number BE01753662109. The company ELIANE HUBERT is located at the address: MURMURE GRANDS ARBRES 11; 4121; NEUPRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 265,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Schoonheidssalons. Products created in ELIANE HUBERT were not found.
The main activity of ELIANE HUBERT is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELIANE HUBERT is not available. You also can look at reviews of ELIANE HUBERT, open positions, location of ELIANE HUBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELIANE HUBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELIANE HUBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELIANE HUBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELIANE HUBERT, employees, financial statistics.