'T BAKHUISJE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • 'T BAKHUISJE
Private companiesReal Estate • 'T BAKHUISJE

Contactgegevens 'T BAKHUISJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T BAKHUISJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T BAKHUISJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENHOEK 2; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51568085 (+32-51568085) 51568085 (+32-51568085)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T BAKHUISJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T BAKHUISJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T BAKHUISJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T BAKHUISJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T BAKHUISJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T BAKHUISJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T BAKHUISJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T BAKHUISJE
Products information 'T BAKHUISJE

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in 'T BAKHUISJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T BAKHUISJE
(Get full report from official database of BE for 'T BAKHUISJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T BAKHUISJE
Addition kinds of activities for 'T BAKHUISJE

581299. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
28690101. Alcoholen, industrieel: gedenatureerd (niet-drank) | Alcohols, industrial: denatured (non-beverage)
28910103. Afdichtingsverbindingen voor pijpdraden of gewrichten | Sealing compounds for pipe threads or joints
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution

Werken bij 'T BAKHUISJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T BAKHUISJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T BAKHUISJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T BAKHUISJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener nettenmachine (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediener van de nettenmachine zorg je voor de bediening en de goede werking van de machine

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

Zoek naar antwoorden van 'T BAKHUISJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T BAKHUISJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T BAKHUISJE. Laat een reactie achter voor 'T BAKHUISJE. 'T BAKHUISJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T BAKHUISJE. Leave a respond for 'T BAKHUISJE. 'T BAKHUISJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T BAKHUISJE op de google maps. Adres en contacten 'T BAKHUISJE
Location of 'T BAKHUISJE on the google maps. Address and contacts of 'T BAKHUISJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T BAKHUISJE 'T BAKHUISJE: BMW GROUP BRUSSELS | SANICOM | VISSER & SMIT HANAB | JEAN-FRANCOIS DEBARSY | SAMAIN

Other related companies as 'T BAKHUISJE: BMW GROUP BRUSSELS | SANICOM | VISSER & SMIT HANAB | JEAN-FRANCOIS DEBARSY | SAMAIN

'T BAKHUISJE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T BAKHUISJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf 'T BAKHUISJE bevindt zich op het adres: MOLENHOEK 2; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rundveehouders; Vakantiehuizen. Producten gemaakt in 'T BAKHUISJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T BAKHUISJE is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T BAKHUISJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T BAKHUISJE, openstaande posities, locatie van 'T BAKHUISJE op de kaart.

'T BAKHUISJE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T BAKHUISJE, company assigned to the tax number BE05843322753. The company 'T BAKHUISJE is located at the address: MOLENHOEK 2; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rundveehouders; Vakantiehuizen. Products created in 'T BAKHUISJE were not found.
The main activity of 'T BAKHUISJE is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T BAKHUISJE is not available. You also can look at reviews of 'T BAKHUISJE, open positions, location of 'T BAKHUISJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T BAKHUISJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T BAKHUISJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T BAKHUISJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T BAKHUISJE, employees, financial statistics.