BMW GROUP BRUSSELS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BMW GROUP BRUSSELS
Private companiesReal Estate • BMW GROUP BRUSSELS

Contactgegevens BMW GROUP BRUSSELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BMW GROUP BRUSSELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BMW GROUP BRUSSELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WETHOUDERSSTRAAT 22-38; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 26415711 (+32-26415711) 26415711 (+32-26415711)

Fax (fax): +32 (87) 144-72-72 +32 (87) 144-72-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BMW GROUP BRUSSELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BMW GROUP BRUSSELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BMW GROUP BRUSSELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BMW GROUP BRUSSELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BMW GROUP BRUSSELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BMW GROUP BRUSSELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BMW GROUP BRUSSELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BMW GROUP BRUSSELS
Products information BMW GROUP BRUSSELS

BTW identificatienummer (tax): BE07779937744
Ondernemingsnummer: 5536254882
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Autos.

Product categorie (product category): BMW Autos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BMW GROUP BRUSSELS
(Get full report from official database of BE for BMW GROUP BRUSSELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BMW GROUP BRUSSELS
Addition kinds of activities for BMW GROUP BRUSSELS

2426. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
329204. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
09129902. Kabeljauw, vangst van | Cod, catching of
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
67999901. Beleggingsclubs | Investment clubs

Werken bij BMW GROUP BRUSSELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BMW GROUP BRUSSELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BMW GROUP BRUSSELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BMW GROUP BRUSSELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van BMW GROUP BRUSSELS in sociale netwerken
Look for responds of BMW GROUP BRUSSELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BMW GROUP BRUSSELS. Laat een reactie achter voor BMW GROUP BRUSSELS. BMW GROUP BRUSSELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BMW GROUP BRUSSELS. Leave a respond for BMW GROUP BRUSSELS. BMW GROUP BRUSSELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BMW GROUP BRUSSELS op de google maps. Adres en contacten BMW GROUP BRUSSELS
Location of BMW GROUP BRUSSELS on the google maps. Address and contacts of BMW GROUP BRUSSELS

Andere gerelateerde bedrijven als come BMW GROUP BRUSSELS BMW GROUP BRUSSELS: FLAROMIN | FEDERALE POLITIE | Ceti NV | FE. SOBELMAILLE | KONINKLIJK ATHENEUM

Other related companies as BMW GROUP BRUSSELS: FLAROMIN | FEDERALE POLITIE | Ceti NV | FE. SOBELMAILLE | KONINKLIJK ATHENEUM

BMW GROUP BRUSSELS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BMW GROUP BRUSSELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07779937744. Het bedrijf BMW GROUP BRUSSELS bevindt zich op het adres: WETHOUDERSSTRAAT 22-38; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 240,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is BMW Autos. Lijst met producten zijn Produits: Autos..
De hoofdactiviteit van BMW GROUP BRUSSELS is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BMW GROUP BRUSSELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BMW GROUP BRUSSELS, openstaande posities, locatie van BMW GROUP BRUSSELS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BMW GROUP BRUSSELS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BMW GROUP BRUSSELS, company assigned to the tax number BE07779937744. The company BMW GROUP BRUSSELS is located at the address: WETHOUDERSSTRAAT 22-38; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 240,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is BMW Autos. List of products are Produits: Autos..
The main activity of BMW GROUP BRUSSELS is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BMW GROUP BRUSSELS is not available. You also can look at reviews of BMW GROUP BRUSSELS, open positions, location of BMW GROUP BRUSSELS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BMW GROUP BRUSSELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BMW GROUP BRUSSELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BMW GROUP BRUSSELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BMW GROUP BRUSSELS, employees, financial statistics.