YOLANDE MASSART

Contactgegevens YOLANDE MASSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YOLANDE MASSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

YOLANDE MASSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE BUISSENAL 52; 7812; ATH, België

Telefoon (phone): 68645163 (+32-68645163) 68645163 (+32-68645163)

Fax (fax): +32 (67) 294-25-93 +32 (67) 294-25-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YOLANDE MASSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YOLANDE MASSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YOLANDE MASSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YOLANDE MASSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YOLANDE MASSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YOLANDE MASSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YOLANDE MASSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YOLANDE MASSART
Products information YOLANDE MASSART

BTW identificatienummer (tax): BE06775512695
Ondernemingsnummer: 2878387451
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in YOLANDE MASSART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YOLANDE MASSART
(Get full report from official database of BE for YOLANDE MASSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor YOLANDE MASSART
Addition kinds of activities for YOLANDE MASSART

1751. Timmerwerk | Carpentry work
31719902. Portemonnees, vrouwen | Purses, women's
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
36999909. Buitenboordmotoren, elektrisch | Outboard motors, electric
39939903. Displays en uitsnijdingen, raam en lobby | Displays and cutouts, window and lobby
72990604. Informatiediensten, consumenten | Information services, consumer
87420404. Ziekenhuis en gezondheidszorg consultant | Hospital and health services consultant

Werken bij YOLANDE MASSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YOLANDE MASSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YOLANDE MASSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YOLANDE MASSART. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student- Administratief bediende gezocht regio Gullegem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor een aantal administratieve taken.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: KEROS

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

Zoek naar antwoorden van YOLANDE MASSART in sociale netwerken
Look for responds of YOLANDE MASSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor YOLANDE MASSART. Laat een reactie achter voor YOLANDE MASSART. YOLANDE MASSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YOLANDE MASSART. Leave a respond for YOLANDE MASSART. YOLANDE MASSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YOLANDE MASSART op de google maps. Adres en contacten YOLANDE MASSART
Location of YOLANDE MASSART on the google maps. Address and contacts of YOLANDE MASSART

Andere gerelateerde bedrijven als come YOLANDE MASSART YOLANDE MASSART: FLLEVASSEUR G. SA | LOUIS BOLLEN | Radar VZW | De Maeyer P | RESTAURANT AGNES

Other related companies as YOLANDE MASSART: FLLEVASSEUR G. SA | LOUIS BOLLEN | Radar VZW | De Maeyer P | RESTAURANT AGNES

YOLANDE MASSART is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YOLANDE MASSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06775512695. Het bedrijf YOLANDE MASSART bevindt zich op het adres: CHEMIN DE BUISSENAL 52; 7812; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in YOLANDE MASSART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YOLANDE MASSART is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YOLANDE MASSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YOLANDE MASSART, openstaande posities, locatie van YOLANDE MASSART op de kaart.

YOLANDE MASSART is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is YOLANDE MASSART, company assigned to the tax number BE06775512695. The company YOLANDE MASSART is located at the address: CHEMIN DE BUISSENAL 52; 7812; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders. Products created in YOLANDE MASSART were not found.
The main activity of YOLANDE MASSART is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YOLANDE MASSART is not available. You also can look at reviews of YOLANDE MASSART, open positions, location of YOLANDE MASSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YOLANDE MASSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YOLANDE MASSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YOLANDE MASSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YOLANDE MASSART, employees, financial statistics.