FLLEVASSEUR G. SA

Contactgegevens FLLEVASSEUR G. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLEVASSEUR G. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLEVASSEUR G. SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch. De Ruisbroek 121 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-76-00-18 32-23-76-00-18

Fax (fax): 32-23-76-38-86 32-23-76-38-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLEVASSEUR G. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLEVASSEUR G. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLEVASSEUR G. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLEVASSEUR G. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLEVASSEUR G. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLEVASSEUR G. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLEVASSEUR G. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLEVASSEUR G. SA
Products information FLLEVASSEUR G. SA

BTW identificatienummer (tax): BE02099182128
Ondernemingsnummer: 1522125244
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLLEVASSEUR G. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paints and varnishes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLEVASSEUR G. SA
(Get full report from official database of BE for FLLEVASSEUR G. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLEVASSEUR G. SA
Addition kinds of activities for FLLEVASSEUR G. SA

207999. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
31310505. Afwerkingen (leer), schoen | Trimmings (leather), shoe
50430201. Identiteitsrecorders voor het fotograferen van cheques of vingerafdrukken | Identity recorders for photographing checks or fingerprints
72120101. Afhaalstation, was- en droogreiniging | Pickup station, laundry and drycleaning
80690201. Kankerziekenhuis | Cancer hospital

Werken bij FLLEVASSEUR G. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLEVASSEUR G. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLEVASSEUR G. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLEVASSEUR G. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Elektromecanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van FLLEVASSEUR G. SA in sociale netwerken
Look for responds of FLLEVASSEUR G. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLEVASSEUR G. SA. Laat een reactie achter voor FLLEVASSEUR G. SA. FLLEVASSEUR G. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLEVASSEUR G. SA. Leave a respond for FLLEVASSEUR G. SA. FLLEVASSEUR G. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLEVASSEUR G. SA op de google maps. Adres en contacten FLLEVASSEUR G. SA
Location of FLLEVASSEUR G. SA on the google maps. Address and contacts of FLLEVASSEUR G. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLEVASSEUR G. SA FLLEVASSEUR G. SA: Nymphaea | RAFFSHORE-BOMBARD-SESSA-QUICKSILVER-CINTEC YACHTING | N.M.K.N. | SKI-FRIENDS | Photo Hall

Other related companies as FLLEVASSEUR G. SA: Nymphaea | RAFFSHORE-BOMBARD-SESSA-QUICKSILVER-CINTEC YACHTING | N.M.K.N. | SKI-FRIENDS | Photo Hall

FLLEVASSEUR G. SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLEVASSEUR G. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02099182128. Het bedrijf FLLEVASSEUR G. SA bevindt zich op het adres: Ch. De Ruisbroek 121 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paints and varnishes. Producten gemaakt in FLLEVASSEUR G. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLEVASSEUR G. SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLEVASSEUR G. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLEVASSEUR G. SA, openstaande posities, locatie van FLLEVASSEUR G. SA op de kaart.

FLLEVASSEUR G. SA is a company, that was registered 1993 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLLEVASSEUR G. SA, company assigned to the tax number BE02099182128. The company FLLEVASSEUR G. SA is located at the address: Ch. De Ruisbroek 121 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 124,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paints and varnishes. Products created in FLLEVASSEUR G. SA were not found.
The main activity of FLLEVASSEUR G. SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLEVASSEUR G. SA is not available. You also can look at reviews of FLLEVASSEUR G. SA, open positions, location of FLLEVASSEUR G. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLEVASSEUR G. SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLEVASSEUR G. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLEVASSEUR G. SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLEVASSEUR G. SA, employees, financial statistics.