NECKERMANN POSTORDERS NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • NECKERMANN POSTORDERS NV
Private companiesAgricultural Services • NECKERMANN POSTORDERS NV

Contactgegevens NECKERMANN POSTORDERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NECKERMANN POSTORDERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NECKERMANN POSTORDERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luxemburgstr. 20 9140 Temse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-70-75-08-50 32-70-75-08-50

Fax (fax): 32-36-10-86-10 32-36-10-86-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NECKERMANN POSTORDERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NECKERMANN POSTORDERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NECKERMANN POSTORDERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NECKERMANN POSTORDERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NECKERMANN POSTORDERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NECKERMANN POSTORDERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NECKERMANN POSTORDERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NECKERMANN POSTORDERS NV
Products information NECKERMANN POSTORDERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06827972412
Ondernemingsnummer: 5153381347
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in NECKERMANN POSTORDERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mail order

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NECKERMANN POSTORDERS NV
(Get full report from official database of BE for NECKERMANN POSTORDERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NECKERMANN POSTORDERS NV
Addition kinds of activities for NECKERMANN POSTORDERS NV

782900. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
17819900. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
35419909. Gereedschapsmachines, metalen snijden: exotisch (explosief, enz.) | Machine tools, metal cutting: exotic (explosive, etc.)
50720103. klinknagels | Rivets
51599902. broomcorn | Broomcorn
67190000. Holdings, nv | Holding companies, nec
76410202. Meubelen herfinancieren | Furniture refinishing
94510400. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government
95110400. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government

Werken bij NECKERMANN POSTORDERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NECKERMANN POSTORDERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NECKERMANN POSTORDERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NECKERMANN POSTORDERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

Zoek naar antwoorden van NECKERMANN POSTORDERS NV in sociale netwerken
Look for responds of NECKERMANN POSTORDERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NECKERMANN POSTORDERS NV. Laat een reactie achter voor NECKERMANN POSTORDERS NV. NECKERMANN POSTORDERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NECKERMANN POSTORDERS NV. Leave a respond for NECKERMANN POSTORDERS NV. NECKERMANN POSTORDERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NECKERMANN POSTORDERS NV op de google maps. Adres en contacten NECKERMANN POSTORDERS NV
Location of NECKERMANN POSTORDERS NV on the google maps. Address and contacts of NECKERMANN POSTORDERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NECKERMANN POSTORDERS NV NECKERMANN POSTORDERS NV: Sanglier des Ardennes (Hôtel du) | Matthys Godelieve | DESIRE ALLAERT | B.C. GANSHOREN | IDEMO

Other related companies as NECKERMANN POSTORDERS NV: Sanglier des Ardennes (Hôtel du) | Matthys Godelieve | DESIRE ALLAERT | B.C. GANSHOREN | IDEMO

NECKERMANN POSTORDERS NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NECKERMANN POSTORDERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06827972412. Het bedrijf NECKERMANN POSTORDERS NV bevindt zich op het adres: Luxemburgstr. 20 9140 Temse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mail order. Producten gemaakt in NECKERMANN POSTORDERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NECKERMANN POSTORDERS NV is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NECKERMANN POSTORDERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NECKERMANN POSTORDERS NV, openstaande posities, locatie van NECKERMANN POSTORDERS NV op de kaart.

NECKERMANN POSTORDERS NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is NECKERMANN POSTORDERS NV, company assigned to the tax number BE06827972412. The company NECKERMANN POSTORDERS NV is located at the address: Luxemburgstr. 20 9140 Temse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mail order. Products created in NECKERMANN POSTORDERS NV were not found.
The main activity of NECKERMANN POSTORDERS NV is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NECKERMANN POSTORDERS NV is not available. You also can look at reviews of NECKERMANN POSTORDERS NV, open positions, location of NECKERMANN POSTORDERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NECKERMANN POSTORDERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NECKERMANN POSTORDERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NECKERMANN POSTORDERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NECKERMANN POSTORDERS NV, employees, financial statistics.